طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی

خاندوزی:از ابتدای دولت ۸.۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی جلب شده است

خاندوزی:از ابتدای دولت ۸.۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی جلب شده است وزیر اقتصاد گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان شهریور ۱۴۰۲، بیش از ۸.۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی جلب شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احسان خاندوزی وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه، حوزه‌ی ارتباط اقتصاد و سیاست خارجی همان دیپلماسی اقتصادی و استفاده کردن از فرصتهای خارجی است، تاکید کرد، وزارت اقتصاد منتظر ننشسته تا برایش فرصت ایجاد بشود.

وی با اشاره به اینکه، رئیس‌جمهور دستور دادند همه‌ی وزارتخانه‌ها در این زمینه نقش فعال ایفا بکنند، افزود، بنابراین خود ما تلاش کردیم که کمیسیون اقتصادی ایران و عراق و کمیسیون اقتصادی ایران و چین که مستقیماً بر عهده‌ی وزارت اقتصاد و دارایی است را نسبت به گذشته فعال‌تر بکنیم.

خاندوزی گفت: خوش‌بختانه بازخوردهای بسیار عمل‌گرایانه در مورد پروژه‌های مشخص و سرمایه‌گذاری‌های مشترک، اتفاق افتاده است. در حوزه‌ی غیر از کشورهایی که کمیسیون مشترک آنها به عهده‌ی ماست، ما از طریق سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای فنی که وظیفه‌ی پیشبرد و کمک به سرمایه‌گذاری خارجی را دارد، از ابتدای دولت تا پایان شهریور 1402، بیش از 8.7 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی جلب شده است.

وی افزود، آن بخشهایی که تبدیل به پروژه‌های مشخص و قراردادهای روشنی شده، در بخشهای مختلف انرژی، نفت و گاز، صنعت، نیروگاه و امثالهم شروع به فعالیت کرده است.

به گفته خاندوزی، در شرایطی که دولت همان تنگناهای بین‌المللی و حسابهای بانکی و فشارهای برجامی را داشته، این عدد کم‌سابقه است که بتواند این قدر تحرک در حوزه‌ی سرمایه‌گذاری خارجی را ایجاد بکند.

وی گفت: چون مسیرهای سرمایه‌گذاری مسیرهای زمان‌بری است تا تبدیل به پروژه‌های مشخص بشود. بنده شخصاً نسبت به ماه‌های آینده خیلی خوش بین‌تر هستم، اینکه بتوانیم اخبار خوبی برای مردم عزیزمان در حوزه‌ی تحرکات خارجی داشته باشیم. تأکید رئیس‌جمهور این است هر مسیری که در حوزه‌ی دیپلماسی باز می‌شود باید در حوزه‌ی اقتصادی هم امتداد داشته باشد که ما بتوانیم آن را برای صادر کننده‌ی ایرانی، تاجر ایرانی، سرمایه‌گذاران کشور خودمان تبدیل به یک فرصت کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha