قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

قالیباف: طوفان الاقصی نشان داد رژیم صهیونیستی یک ارتش کاریکاتوری است

قالیباف: طوفان الاقصی نشان داد رژیم صهیونیستی یک ارتش کاریکاتوری است رییس مجلس شورای اسلامی در یادواره شهدای باغ فیض و ۵ شهید گمنام، گفت: موضوع فلسطین نمونه ای از سنت های الهی و اعتقاد به فرهنگ جهاد و شهادت است. طوفان الاقصی نشان داد رژیم صهیونیستی یک ارتش کاریکاتوری است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 13
کد خبر: ۲۰۸۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در یادواره شهدای باغ فیض و ۵ شهید گمنام، گفت: موضوع فلسطین و طوفان الاقصی نمونه ای از سنت های الهی است و نمونه اعتماد و اعتقاد به فرهنگ جهاد و شهادت است.

 

قالیباف گفت: از حادثهٔ شکل‌گیری رژیم منحوس صهیونیستی، که نطفه‌اش در پایان جنگ جهانی دوم و با حمایت انگلیس و آمریکا در شورای امنیت گذاشته شد، تا حدود ۳۰ سال بعد که انقلاب ما به پیروزی رسید، یعنی در دهه ۵۰ تا دهه ۷۰ میلادی هرچه زمان گذشت مردم فلسطین و جریان فلسطین سیر نزولی طی کردند و کشورهای اسلامی و عربی یکی پس از دیگری در مقابل این رژیم صهیونیستی تسلیم شدند. ولی با پیروزی انقلاب اسلامی روحی تازه به کالبد فلسطین و مردم فلسطین دمیده شد.

 

وی با بیان این که فلسطین بعد از انقلاب اسلامی موضوع اول جهان اسلام شد، افزود: بعد از اعلام روز قدس توسط امام، فلسطین موضوع اول جهان اسلام شد. انقلاب اسلامی و فرهنگ قرآن، این جامعه را روز به روز مستحکم تر کرد، مردمی که در غزه مبازه می کنند و در محاصره کامل هستند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در گذشته شاهد بودید چگونه بعضی دولت ها تسلیم می شدند و چگونه رژیم صهیونیستی رجز خوانی می کرد ولی در این یک هفته جوانان فلسطین نشان دادند که رژیم صهیونیستی یک دروغ بزرگ است.

 

قالیباف در ادامه با بیان این که طوفان الاقصی نشان داد رژیم صهیونیستی یک ارتش کاریکاتوری است، گفت: این حرکت وقیام جوانان فلسطین نشان داد رژیم صهیونیستی یک ارتش کاریکاتوری است. خجالت همین بس که همه از مقابل رزمندگان اسلامی و فلسطینی ما فرار کردند و حاضر به جنگیدن نشدند

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جوانان فلسطینی ما در اوج غافلگیری چنین عملیاتی را انجام دادند، خطوط رژیم صهیونیستی را در هم شکستند و آنها را به اسارت گرفتند خجالت از این بالاتر که از ترس در یک پایگاه هوایی هواپیمای مدرن را بر تریلی سوار کردند و بردند، رژیم صهیونیستی نشان داد یک ارتش پوشالی است.

 

وی افزود: امروز همه به این رسیدند رژیم صهیونیستی در یک پادگان اجاره ای فعالیت می کند و به زودی باید از منطقه برود. در سال های گذشتنه دیدیم که 5 دولت عوض کردند و این ناشی از بی ثباتی آن ها است.

 

قالیباف با بیان اینکه فلسطین نشان داد امنیت رژیم صهیونیستی پوشالی است،‌گفت: امروز مجاهدین فلسطین نشان دادند امنیت رژیم صهیونیستی پوشالی است و همه مردمش فهمیدند دیگر امنیت ندارند و موج کوچ شروع شده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این عملیات نشان داد پیروزی در یک قدمی مجاهدان فلسطینی است، هر میزان که قدرت رژیم صهیونیستی در این عملیات کمتر شد اراده جبهه مقاومت برای پیروزی بیشتر شده است.

 

قالیباف در ادامه گفت: سرمایه اصلی مقاومت، فرهنگ جهاد است و این را مدیون شهدای مدافع حرم و جهان اسلام هستیم. این مقاومت است که به ما عزت و شرف و پیشرفت می دهد، در هر محیطی باید فرهنگ جهاد و مقاومت را سر دست گرفت و پیشرفت ما را تضمین خواهد کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوم خرداد و فتح خرمشهر، گفت: سوم خرداد و فتح خرمشهر آغاز فرهنگ مقاومت و ایستادگی بود و این عملیات مختص یک جغرافیا نبوده و غزه و خرمشهر منطق جهانی از انقلاب اسلامی است. ما نباید مردم را فراموش نکنیم، در عملیات های مختلف دفاع مقدس مردم حضور داشتند که این موفقیت ها حاصل شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار