بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است

جزئیات آماده‌سازی سه ماهواره از زبان وزیر ارتباطات

جزئیات آماده‌سازی سه ماهواره از زبان وزیر ارتباطات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ماهواره ناهید 1 آماده تحویل به وزارت دفاع است، ماهواره ظفر با پنج‌هفته تأخیر آماده می‌شود و ماهواره پارس نیز آذرماه آماده تحویل خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۲۸

به گزاش راهبرد معاصر، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه به ترامپ «صبح‌به‌خیر» می‌گویم، گفت: ماهواره ناهید سر جای خود قرار دارد، تست‌های سازگاری ماهواره ناهید 1 با پرتابگر به اتمام رسیده و آماده تحویل به وزارت دفاع است که فرایندهای قرارگرفتنش در مدار طی شود.

 

* ماهواره پارس آذرماه آماده خواهد شد

وی افزود: این ماهواره در حال حاضر در پژوهشگاه فضایی است و در گوشه دیگر اتاق تمیز هم ماهواره پارس قرار دارد که آخرین مراحل تجمیع را می‌گذراند و آذرماه آماده تحویل می‌شود.

 

* ظفر با پنج هفته تاخیر آماده می‌شود

جهرمی خطاب به خبرنگاران ادامه داد: اگر علاقمند باشید می‌توانیم به دانشگاه علم و صنعت رفته و ماهواره ظفر را هم ببینیم، این ماهواره هم هنوز به پایان نرسیده و فکر می‌کنم با پنج هفته تاخیر برای طی آزمایش‌ها به سیکل آزمایشگاه بیاید.

 

به گزارش فارس، رئیس‌جمهور آمریکا شب گذشته در صفحه توئیتر خود مدعی انفجار در سایت فضایی سمنان در جریان آماده‌سازی پرتاب یک ماهواره شده بود.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار