غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

وعده رئیس پنتاگون به وزیر جنگ تل‌آویو درباره حمایت نظامی

وزیر دفاع آمریکا در گفتگو با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن ادعای اینکه حماس نماینده مردم فلسطین نیست، گفت که واشنگتن به ارائه کمک‌های امنیتی مورد نیاز برای حمله زمینی به نوار غزه متمرکز است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، پنتاگون بامداد یکشنبه از گفتگوی «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی خبر داد.

 

پنتاگون طی بیانیه‌ای گفت: «آستین با گالانت در مورد اهمیت پایبندی به قانون جنگ، حفاظت از غیرنظامیان و رسیدگی به بحران انسانی در غزه گفتگو کرد».

 

بر این اساس، وزیر دفاع آمریکا ضمن تاکید بر تعهد واشنگتن به امنیت تل‌آویو و ادامه تقویت توان آفندی و پدافندی آن، مدعی شد: «حماس نماینده مردم فلسطین نیست، پس مردم نباید بهای آن را بپردازند».

 

آستین اظهار داشت: «ما از اسرائیل نخواستیم که عملیات زمینی را به تعویق بیاندازد یا تسریع کند، بلکه بر حمایت از آن با کمک‌های امنیتی که نیاز دارد تمرکز کرده‌ایم».

 

در این بیانیه به نقل از وی آمده است: «اسرائیل از ما مهمات و تسلیحات هدایت‌شونده درخواست کرده است و ما هر کاری که در توان داریم انجام خواهیم داد تا حمایت لازم را برای آن فراهم کنیم».

 

پنتاگون همچنین افزود: «وضعیت پیچیده است و ما اسرائیلی‌ها را تشویق می‌کنیم که حرفه‌ای باشند و عملیات خود را مسئولانه انجام دهند در انتخاب اهداف خود، غیرنظامیان را ملاحظه کنند».

 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در روز شنبه قبل که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن ۳۴۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بامداد یکشنبه اعلام کرد که بر اثر حملات جنایتکارانه رژیم کودک‌کُش صهیونیستی، تاکنون ۲۲۲۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۸۷۴۴ نفر نیز مجروح شده‌اند./ فارس

ارسال نظر