گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

امیرعبداللهیان: مسئولان حماس موضوع اسرای غیرنظامی را با اولویت در برنامه خود دارند

امیرعبداللهیان: مسئولان حماس موضوع اسرای غیرنظامی را با اولویت در برنامه خود دارند وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با امیر قطر گفت که مسئولان حماس با نگاه اسلامی و انسانی، رسیدگی به موضوع اسرای غیرنظامی را با اولویت در برنامه خود دارند و اگر شرایط میدانی فراهم شود، در این زمینه اقدام لازم را انجام خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان امروز با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر دیدار و گفتگو کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در ابتدای این دیدار سلام آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور کشورمان به امیر قطر را ابلاغ کرد. همچنین از نقش آفرینی سازنده قطر در موضوع تبادل زندانیان و انتقال دارایی‌های ایران تشکر کرد.

 

وی با اشاره به گفتگوهای تلفنی شب گذشته رئیس جمهور کشورمان با امیر قطر و نیز بیان نتیجه مشورت‌های منطقه‌ای خود با مقامات کشورهای منطقه در چارچوب سفر جاری و همچنین گفتگوهای تلفنی با مقامات کشورهای مختلف در روزهای اخیر، بر ضرورت تحرک جمعی کشورهای اسلامی برای پایان بخشیدن به جنایات جنگی رژیم آپارتاید صهیونیستی علیه شهروندان غزه تاکید کرد و در این چارچوب بر اهمیت برگزاری نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی در سطح وزرای امور خارجه و نیز رؤسای این کشورها تصریح نمود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی علیه شهروندان و مردم بی دفاع غزه، هیچکس نمی‌تواند کنترل اوضاع و عدم گسترش دامنه درگیری‌ها را تضمین کند.

 

وی در این رابطه گفت: آمریکا که دیگران را به خویشتنداری توصیه می‌کند، خود به چنین توصیه‌ای ملتزم نیست و حمایت‌های همه جانبه خود را از رژیم صهیونیستی تقویت کرده است.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان گفت: آنهایی که علاقمند هستند که دامنه جنگ و بحران توسعه نیابد، ضرورت دارد مانع حملات وحشیانه جاری رژیم صهیونیستی علیه شهروندان و غیرنظامیان در غزه شوند.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به گفتگوهای خود با مسئولان عالی‌رتبه جنبش حماس در بیروت و دوحه گفت که مسئولان جنبش یادشده تاکید کردند که با نگاه اسلامی و انسانی، رسیدگی به موضوع اسرای غیرنظامی را با اولویت در برنامه خود دارند و اگر شرایط میدانی فراهم شود، در این زمینه اقدام لازم را انجام خواهند داد.

 

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر نیز در این دیدار شرایط انسانی غزه را نگران کننده خواند و گفت: اولویت ما توقف جنایات در غزه است و موضع ما در خصوص فلسطین تغییری نمی‌کند.

 

وی افزود: نیروهای اشغالگر مسئول جنایاتی هستند که مرتکب می‌شوند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار