وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه

پاکستان: اسراییل در حال نسل‌کشی است

وزیر خارجه دولت موقت پاکستان با اشاره به حملات هوایی اشغالگران قدس به غزه و محاصره آن گفت: این وضعیت، نسل‌کشی علیه مردم فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلیل عباس جیلانی، وزیر امور خارجه دولت موقت پاکستان با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و محاصره آن گفت: در واقع این یک نسل کشی است که توسط اسراییل علیه مردم بی گناه فلسطین انجام می‌شود.

جیلانی در نشست خبری که در ساختمان وزارت امور خارجه پاکستان در اسلام آباد پایتخت این کشور برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا تغییری در سیاست پاکستان در قبال رژیم صهیونیستی رخ داده است، گفت: هیچ تغییری در موضع پاکستان در قبال اسراییل وجود ندارد.

جلیل عباس جیلانی در ادامه افزود: اسلام آباد تا زمانی که به مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت داده نشود، این موضع را حفظ خواهد کرد.

جیلانی با بیان اینکه رژیم اسراییل حملات هوایی را علیه مردم غیرنظامی انجام داد، تصریح کرد: بسیاری از زنان، مردان و کودکان بی گناه جان خود را از دست داده اند.

وی با بیان اینکه فلسطین موضوع بسیار مهمی برای پاکستان است، تاکید کرد: مردم غزه نمی‌توانند به غذا، آب و امکانات بهداشتی دسترسی داشته باشند.

جیلانی با بیان اینکه اسراییل باید به قطعنامه‌های سازمان ملل که حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد احترام بگذارد، اضافه کرد: وضعیت کنونی نتیجه اشغال بیش از ۷۰ ساله سرزمین‌های فلسطینی توسط اسراییل است.

وزیر امور خارجه دولت موقت پاکستان با بیان اینکه کشورش از به رسمیت شناختن کشور فلسطین به پایتختی قدس در مرز‌های ۱۹۶۷ حمایت می‌کند، خاطر نشان کرد: اسلام آباد با نهاد‌های سازمان ملل و سازمان‌های بین المللی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم فلسطین در حال برقراری تماس است. / آناتولی

ارسال نظر
آخرین اخبار