بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

پاکستان: اسراییل در حال نسل‌کشی است

پاکستان: اسراییل در حال نسل‌کشی است وزیر خارجه دولت موقت پاکستان با اشاره به حملات هوایی اشغالگران قدس به غزه و محاصره آن گفت: این وضعیت، نسل‌کشی علیه مردم فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلیل عباس جیلانی، وزیر امور خارجه دولت موقت پاکستان با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و محاصره آن گفت: در واقع این یک نسل کشی است که توسط اسراییل علیه مردم بی گناه فلسطین انجام می‌شود.

جیلانی در نشست خبری که در ساختمان وزارت امور خارجه پاکستان در اسلام آباد پایتخت این کشور برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا تغییری در سیاست پاکستان در قبال رژیم صهیونیستی رخ داده است، گفت: هیچ تغییری در موضع پاکستان در قبال اسراییل وجود ندارد.

جلیل عباس جیلانی در ادامه افزود: اسلام آباد تا زمانی که به مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت داده نشود، این موضع را حفظ خواهد کرد.

جیلانی با بیان اینکه رژیم اسراییل حملات هوایی را علیه مردم غیرنظامی انجام داد، تصریح کرد: بسیاری از زنان، مردان و کودکان بی گناه جان خود را از دست داده اند.

وی با بیان اینکه فلسطین موضوع بسیار مهمی برای پاکستان است، تاکید کرد: مردم غزه نمی‌توانند به غذا، آب و امکانات بهداشتی دسترسی داشته باشند.

جیلانی با بیان اینکه اسراییل باید به قطعنامه‌های سازمان ملل که حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد احترام بگذارد، اضافه کرد: وضعیت کنونی نتیجه اشغال بیش از ۷۰ ساله سرزمین‌های فلسطینی توسط اسراییل است.

وزیر امور خارجه دولت موقت پاکستان با بیان اینکه کشورش از به رسمیت شناختن کشور فلسطین به پایتختی قدس در مرز‌های ۱۹۶۷ حمایت می‌کند، خاطر نشان کرد: اسلام آباد با نهاد‌های سازمان ملل و سازمان‌های بین المللی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم فلسطین در حال برقراری تماس است. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار