رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

وزیر دفاع سابق آمریکا: ترامپ رئیس جمهوری غیر عادی است

وزیر دفاع سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با انتقاد از سیاست‌های ترامپ گفت که وی رئیس جمهوری غیر عادی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ،‌«جیمز متیس» وزیر دفاع سابق آمریکا روز شنبه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را «رئیس جمهوری غیر عادی» توصیف کرد.

 

وی که برای اولین بار پس از کناره‌گیری از سمت خود مصاحبه تلویزیونی انجام می‌داد در گفت‌وگو با سی‌بی‌اس گفت: «رئیس جمهور ما یک رئیس جمهور غیر عادی است و من فکر می‌کنم که به خصوص با توجه به ماهیت تهاجمی که سیاست‌های امروز دارد، باید محتاط باشیم. ممکن است که کشور از هم گسسته شود.»

 

متیس در بخش دیگری از مصاحبه خود گفت که پس از کناره‌گیری در ماه دسامبر تا کنون با ترامپ صحبتی نکرده است.

قرار است که سه شنبه هفته جاری متیسکتاب خود را رونمایی کند و انتظار می‌رود که در این کتاب انتقادهای صریحی از ترامپ انجام شده باشد.

 

در ماه دسامبر سال گذشته و پس از آنکه ترامپ به یکباره تصمیم خود برای عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه را اعلام کرد، جیمز متیس استعفای خود را اعلام کرد.

 

البته ترامپ پیش از آنکه موعد استعفای متیس فرا برسد وی را زودتر برکنار کرد و «پاتریک شاناهان» را به عنوان سرپرست وزارت دفاع معرفی کرد اگر چه شاناهان نیز پس از مدتی از قبول سمت وزارت دفاع خودداری کرد و ترامپ «مارک اسپر» را به عنوان وزیر دفاع آمریکا معرفی کرد.

 

متیس روز چهارشنبه نیز در یادداشتی از گسترش تفرقه‌ها در کشورش ابراز نگرانی کرده و نوشته که سیاستمداران در آمریکا به قبایل معاند تبدیل شده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار