غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پس از بلینکن؛‌ صدراعظم آلمان هم به سرزمین‌های اشغالی می‌رود

صدراعظم آلمان فردا (سه شنبه) برای نشان دادن حمایت تزلزل‌ناپذیر برلین از رژیم صهیونیستی، فردا وارد اراضی اشغالی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش کردند که «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان، فردا (سه‌شنبه) برای نشان دادن حمایت برلین از رژیم صهیونیستی در مقابل حماس وارد اراضی اشغالی خواهد شد.

 

شبکه ان‌تی‌وی به نقل از منابع دولتی گزارش کرد که شولتز قصد دارد فردا به اراضی اشغالی سفر کند اما سخنگوی دولت آلمان در خصوص برنامه سفر شولتز هیچ اظهارنظری نکرده است.

 

«آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان هفته گذشته در اراضی اشغالی بود و بر حمایت قاطعانه برلین از رژیم صهیونیستی برای مقابله با حماس تأکید کرد.

 

بائربوک سپس به مصر سفر کرد؛ کشوری که در روزهای اخیر بسیاری از مقام‌های بین‌المللی به منظور جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان حماس و رژیم صهیونیستی به آن‌جا سفر کرده اند.

 

کشورهای غربی همچون آمریکا و آلمان در حالی برای رژیم صهیونیستی حق دفاع از خود قائل شده‌اند که در روزهای اخیر، جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین به اوج خود رسیده است و مردم غزه در وضعیت انسانی بسیار فاجعه‌باری به سر می‌برند و به هیچ یک از کمک‌های انساندوستانه بین‌المللی دسترسی ندارند.

 

از طرف دیگر، وزارت بهداشت فلسطین امروز (دوشنبه) در بیان آخرین آمار قربانیان حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی به غزه، تعداد شهدا را ۲۷۵۰ نفر اعلام کرد.

 

طبق این گزارش، ۹۷۰۰ نفر نیز تاکنون زخمی شده‌اند؛ این در حالی است که طبق گفته سازمان امدادرسانی غزه هنوز بیش از هزار نفر در زیر آوار مانده‌اند و کار آواربرداری با توجه به حملات پیوسته هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی با کندی صورت می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر