آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند

اعتراف اجباری ایران‌خودرو و سکوت سنگین تعزیرات!

اعتراف اجباری ایران‌خودرو و سکوت سنگین تعزیرات! گزارش رسمی ایران‌خودرو به سازمان بورس حکایت از احتکار ۲۱۰۰ دستگاه خودروی هایما از سوی این شرکت خودروسازی است که شرایط را برای ورود سازمان تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به آن و جریمه متخلفان احتمالی مهیا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد اصانلو؛ رئیس سازمان تعزیرات حکومتی چندی پیش در واکنش به یک گزارش منتشر شده در تسنیم با موضوع "احتکار خودرو" توسط دو شرکت بزرگ خودروسازی کشور با هدف جلوگیری از کاهش قیمت خودروهای تولیدی و احیانا فروش آنها با قیمت‌های بالاتر، از آمادگی این سازمان برای رسیدگی به موضوع در یکی از شعب ملی تعزیرات در صورت دریافت گزارش از سوی ارگان‌ها، مسئولان ذیربط و نیز گزارش‌های مستند مردمی خبر داد.

 

این واکنش رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه واکنش‌های مسئولان قضایی و شبه قضایی بود که به استناد گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌ها و نیز خبرگزاری تسنیم، بر تشدید نظارت و بازرسی بر نسبت تولید و عرضه خودرو از سوی ایران‌خورد و سایپا تأکید کردند. به‌ویژه آنکه سازمان ملی استاندارد گزارش‌های رسمی درباره نقص قطعه در خودروهای دپو شده و نیز اشکال استاندار برای شماره‌گذاری خودروها را رد کرد و از آن به بعد پای تعزیرات حکومتی هم به موضوع باز شد.

 

تأکید بر پیگیری این موضوع از سوی سازمان تعزیرات حکومتی تا آنجا پیش رفت که رئیس این سازمان روز 20 مهر ماه در همایش سراسری مدیران کل ستادی و استانی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: "وقتی در یک پارکینگ 10 هزار خودرو وجود دارد که 4 هزار خودرو آماده تحویل است اما اقدامی انجام نشده، این عمل امتناع از عرضه محسوب می‌شود و نیاز به مداخله به موقع برای تنظیم بازار دارد. در حال حاضر انتظار دولت از سازمان تعزیرات مطالبه‌گری حقوق مردم است و رویکرد مطالبه‌گرانه در سازمان یعنی هیچ گزارشی در خصوص احتکار خودرو به تعزیرات حکومتی ارسال نشده اما رئیس شعبه و مدیرکل با حضور میدانی، امتناع از عرضه 4 هزار خودرو را کشف و با پیگیری، شرکت را موظف به عرضه خودروها ظرف چهار روز کردند."

 

اشاره اصانلو به کشف خودروهای احتکاری در پارکینگ شرکت ایران‌خودرو در مشهد بود که در هفته گذشته این تخلف کشف شد اما در ادامه هیچ گزارشی از سوی این سازمان درباره تشکیل پرونده برای رسیدگی به این تخلف بزرگ و آشکار که اثر منفی بر بازار دارد، منتشر نشد.

 

حالا تسنیم گزارش دیگری درباره تأیید احتکار خودرو از سوی ایران‌خودرو منتشر و اعلام کرد گزارش رسمی که ایران خودرو به سازمان بورس داده نشان می‌دهد این شرکت در شهریور ماه 2410 دستگاه هایما تولید کرده اما فقط 263 دستگاه را به مشتریان فروخته است یعنی بیش از 2100 دستگاه هایمای تولیدی خود در شهریور را احتکار کرده بود.

 

بر اساس این گزارش، ایران‌خودرو در 6 ماه نخست امسال هم در مجموع 10528 دستگاه هایما تولید کرده که فقط 7655 دستگاه آن را به مشتریان فروخته یعنی مجموعا 2873 دستگاه هایما توسط ایران خودرو تا پایان شهریور احتکار شده بود!

 

با توجه به اظهارات مسئولان دولتی از سازمان ملی استاندارد، سازمان حمایت و نیز سازمان تعزیرات حکومتی بر تأیید احتکار خودرو توسط ایران‌خودرو و نیز گزارشی که این شرکت به سازمان بورس داده که نشان‌دهنده احتکار خودرو از سوی آن است، ورود جدی‌ و مسئولانه‌ تعزیرات حکومتی برای تشکیل پرونده علیه ایران‌خودرو ضروریست؛ مگر آنکه روابط میان‌دولتی، سازمان تعزیرات حکومتی را از پرداختن به این موضوع باز بدارد.

 

مسئله رسیدگی به احتکار خودرو تا زمان تشکیل جلسات رسیدگی در یکی از شعب ملی سازمان تعزیرات حکومتی و صدور رأی منطبق با قوانین در تسنیم پیگیری خواهد شد و کماکان آماده دریافت گزارش‌‌های مخاطبان برای ارائه به مسئولان و انعکاس در خبرگزاری هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار