«برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵

ایران‌خودرو:هیچ مرجع رسمی احتکار خودرو را تایید نکرده است

ایران‌خودرو:هیچ مرجع رسمی احتکار خودرو را تایید نکرده است گروه صنعتی ایران‌خودرو در پاسخ به طرح موضوع احتکار خودروهای تولیدی خود از جمله خودروی هایما، تاکید کرده ادعای احتکار از سوی هیچ مرجع رسمی تایید نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی انتشار مطلبی در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر تایید احتکار در ایران‌خودرو با استناد به آمار ارایه شده در کدال بورس، این خودروساز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و تاکید کرده، "ادعای مطرح شده صرفا فضاسازی رسانه‌ای است. طبق ادعای مطرح شده با استناد به گزارش منتشره در کدال سازمان بورس، ایران‌خودرو ۸۸ درصد هایماهای تولیدی خود را عرضه نکرده است.

این در حالی است که تولیدات دو ماهه اخیر هایما S۷ پلاس ایران‌خودرو خراسان فاقد تاییدیه سازمان ملی استاندارد بوده و به محض صدور مجوز نسبت به شماره‌گذاری و حمل آن اقدام شده است که طبق مستندات موجود در تاریخ پنجم مهرماه، مجوز شماره گذاری این محصول تمدید شده است.
این گزارش می افزاید، ادعای برخی رسانه ها در شرایطی مطرح شده است که تمامی محصولات گروه صنعتی ایران خودرو از جمله هایما در سامانه یکپارچه فروخته شده و طبق قیمت‌های مصوب شورای رقابت دارای مشتری و مالک مشخص بوده است، بنابراین ادعای احتکار این خودروها فاقد اعتبار است.
ایران‌خودرو تاکید کرده، طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور، نتیجه‌ای مبنی بر انبار کردن و احتکار در گروه صنعتی ایران‌خودرو به دست نیامده و این موضوع در نشست هفته گذشته مسوولان قوه قضاییه نیز به صورت رسمی اعلام شده است.

گفتنی است، براساس مستندات موجود، تاییدیه سازمان ملی استاندارد برای محصول هایما S۷ پلاس به دلیل مشکل در صندلی عقب در تاریخ ۳۱ تیرماه لغو شد و این محصول از تاریخ ۳۱ مردادماه امکان شماره گذاری و عرضه به مشتریان را نداشت. پس از رفع مشکل و آزمون مجدد آن توسط سازمان ملی استاندارد در تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۲، این سازمان مجوز محصول را مجددا در تاریخ پنجم مهرماه تمدید کرد. از این تاریخ تمامی خودروها شماره گذاری شده و به نمایندگی‌های سراسر کشور حمل شده است و احتکار محصولات موضوعیت ندارد. "

گفتنی است که در تاریخ ۱۹ مهر مدیرکل سازمان استاندارد خراسان رضوی در مصاحبه با ایرنا، مشکل عدم تاییدیه استاندارد هایماهای موجود در کف پارکینگ سایت بینالود ایران خودرو را رد کرده بود و افزود: این خودروها برای دریافت تاییدیه استاندارد بابت صندلی نیاز به بررسی داشتند که نمونه برداری از این خودروها ۲۰ روز قبل انجام شد. همچنین سید محمد سجادی ادامه داد: با بررسی های سازمان ملی استاندارد صندلی این خودروها مورد تایید قرار گرفته و هفته گذشته نیز نامه تایید آن به ایران خودرو ارسال شده است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار