سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

نگرانی آلمان از احتمال مداخله ایران در درگیری‌های فلسطین

نگرانی آلمان از احتمال مداخله ایران در درگیری‌های فلسطین وزارت خارجه آلمان بدون اشاره به جنایت‌های صهیونیست‌ها علیه مردم غزه، به ایران هشدار داد «به درگیری بین اسرائیل و حماس دامن نزند».
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، برلین امروز دوشنبه (۱۶ اکتبر، ۲۴ مهر) بدون اشاره به جنایت‌های صهیونیست‌ها علیه مردم غزه، به ایران هشدار داد «به درگیری بین اسرائیل و حماس دامن نزند».

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این اظهارات بعد از آن بیان شده که وزیر امور خارجه ایران با مقامات بلندپایه حماس دیدار کرد. طبق این گزارش، «سباستین فیشر» سخنگوی وزارت خارجه آلمان به اتهام‌زنی علیه ایران پرداخت و گفت: هر کسی که می‌خواهد در این شرایط با آتش بازی کند و روی آتش بنزین بریزد یا آن را به طریق دیگری شعله‌ور کند، باید تجدیدنظر کند زیرا ما با یک درگیری بزرگ منطقه‌ای بالقوه مواجه هستیم.

 

اظهارات جدید دولت آلمان در حالی است که محافل آمریکایی و صهیونیستی در روزهای اخیر به صراحت گفته‌اند مدرکی دال بر حمایت ایران از عملیات «طوفان الاقصی» نیروهای مقاومت فلسطین در اختیار ندارند.

 

خود مقامات دولت آلمان در روزهای گذشته بارها گفتند که مدرکی به نشانه حمایت ایران از حماس در اختیار ندارند. سخنگوی دولت آلمان چهارشنبه اذعان کرد مدرکی در خصوص دخالت ایران در حمله حماس به رژیم صهیونیستی موجود نیست.

 

دولت فرانسه هم شنبه شب به وقت تهران اعلام کرد: «ایران باید از افزایش تنش و حمایت عملیاتی از حماس خودداری کند».

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این باره گفته: می‌شنویم که ایران به انواع چیزها متهم می‌شود، طبق معمول بدون مدرک. خواهیم دید که عقل سلیم پیروز شود.

 

«لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده نیز تصریح کرده که آمریکا هیچ شواهدی مبنی بر دخالت مستقیم ایران در عملیات حماس علیه رژیم صهیونیستی به دست نیاورده است.

 

دولت‌های غربی که مدعی حقوق بشر هستند در روزهای اخیر بدون اشاره و توجه به جنایات اشغالگران علیه مردم غزه، آن را دفاع مشروع خوانده و به حمایت از این جنایات پرداخته‌اند.

 

وزارت بهداشت فلسطین شامگاه یکشنبه اعلام کرد تعداد شهدای تجاوز صهیونیست‌ها به غزه به ۲۶۷۰ نفر و بیش از ۹۶۰۰ مجروح رسیده است. «مارتین گریفیتس» معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه نیز هشدار داد که شبح مرگ بر غزه سایه افکنده و هزاران نفر در نوار غزه بدون برق، غذا و دارو به کام مرگ کشانده خواهند شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار