پزشکیان: کیفیت آموزش و روش‌های تدریس باید اصلاح شود لاریجانی: غرب نمی‌خواهد مذاکره واقعی کند / اسنپ‌بک مکانیسم خوبی نبود لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد معاون رئیس‌جمهور: دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد پزشکیان: آمریکا اراده‌ای برای حل مسئله از مسیر دیپلماسی و منطق عادلانه ندارد سردار قاآنی: عامل اصلی شهادت سیدحسن نصرالله و شهدای دیگری که با ایشان بودند، صرف انفجار نبود + ویدئو سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت ۴ صبح بود/ در سطح راهبردی کاملاً هوشیار بودیم در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟   خبر مهم برای فرهنگیان و نیرو‌های شرکتی/ تبدیل وضعیت معلمان و کارکنان دولتی در راه است؟ رأی مثبت مجمع تشخیص به ۲ مصوبه امنیتی مجلس فیلم | نبویان: اطلاعات ما از طریق آژانس درز پیدا می‌کند؛ خیلی از بازرسان آژانس جاسوس هستند عباس ایروانی کیست؟

رئیسی در گفتگو با اردوغان: ایران آماده ارسال کمک‌های مردمی به غزه است

رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده است برای ارسال کمک‌های مردمی و استفاده از ظرفیت‌های دیپلماتیک در راستای کمک به مردم غزه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی با همه کشورهای جهان همکاری کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور عصر امروز دوشنبه در مکالمه تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، با محکوم کردن جنایات هولناک رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه، مقابله جهان اسلام با جنایتگری صهیونیست‌ها و تلاش برای پایان یافتن حملات وحشیانه به زنان و کودکان بی‌دفاع غزه را خواستار شد.

وی دقایق و ثانیه‌ها را در توقف حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به باری که غزه حیاتی و تاثیرگذار دانست و افزود: امروز انتظار ملت‌های مسلمان و ملت مظلوم فلسطین از جهان اسلام آن است که همه ظرفیت‌های خود را برای توقف جنایات این رژیم غاصب به‌کار گیرد.
رئیس‌جمهور آنچه را در غزه و علیه مردم مظلوم این منطقه می‌گذرد «نسل‌کشی» و «جنایت علیه بشریت» توصیف و بر ضرورت نقش‌آفرینی جهان اسلام برای خاتمه این حملات، رفع محاصره غزه و دسترسی مردم این منطقه به اقلام و مایحتاج اساسی تأکید کرد.

رئیسی تلاش برای بازگشایی گذرگاه‌ها جهت ارسال کمک‌های مردمی و بشردوستانه به غزه را بسیار با اهمیت دانست و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت و همکاری با ترکیه و سایر کشورهای اسلامی در این زمینه و به منظور پایان دادن به این تراژدی انسانی و ضدبشری تاکید کرد.

وی در ادامه ضمن هشدار نسبت به توسعه دامنه تحولات به دیگر نقاط منطقه در صورت عدم توقف حملات جنایتکارانه صهیونیست‌ها در غزه تصریح کرد‌: رژیم صهیونیستی بار دیگر ثابت کرد که رژیمی نژادپرست و ضدبشر است که برای رسیدن به اهداف خود از هیچ جنایتی فروگذار نمی‌کند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم همگرایی کشورهای اسلامی، همسایه و منطقه و استفاده از ظرفیت پیمان‌ها و سازمان‌های همکاری منطقه‌ای نظیر سازمان همکاری اسلامی برای خاتمه دادن به جنایتگری صهیونیست‌ها، بر اهمیت نقش ترکیه در این راستا تاکید کرد.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه همه ما نسبت به عملکردمان در مقابل آنچه که امروز بر علیه مردم بی‌دفاع غزه می‌گذرد باید در پیشگاه خدای متعال، وجدان بشری و قضاوت تاریخ پاسخگو باشیم، گفت‌: جمهوری اسلامی ایران آماده است برای ارسال کمک‌های مردمی و استفاده از ظرفیت‌های دیپلماتیک در راستای کمک به مردم غزه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی با همه کشورهای جهان همکاری کند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز در این مکالمه تلفنی با ابراز تاسف و نگرانی از تحولات غزه و بمباران بی‌امان مناطق مسکونی و غیرنظامیان ساکن این منطقه که تاکنون منجر به جان باختن بیش از 2 هزار و 700 نفر و مجروحیت بیش از 9 هزار و 500 تن دیگر شده است، اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت‌: آنچه امروز در غزه می‌گذرد همه مسلمانان جهان را داغدار کرده است و ما برای کمک‌رسانی به مردم غزه در تلاش هستیم و به تلاش‌های خود در این زمینه ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور ترکیه اقداماتی همچون حضور ناو آمریکایی در منطقه و بمباران فرودگاه‌های حلب و دمشق را موجب توسعه درگیری به دیگر نقاط منطقه دانست و ضمن محکومیت این اقدامات، ایجاد آتش‌بس، توقف حملات و برداشته شدن محاصره از غزه را سه اولویت مهم و اساسی برای کنترل شرایط در این برهه حساس منطقه دانست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار