ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

تهدید مسکو برای حمله فضایی به آمریکا

تهدید مسکو برای حمله فضایی به آمریکا یکی از مقامات وزارت خارجه روسیه با اشاره به تأسیسات مداری آمریکا، واشنگتن را تهدید به حمله به زیرساخت‌های فضایی این کشور کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از مقامات وزارت خارجه روسیه با تاکید بر اینکه تأسیسات مداری مورد استفاده برای کمک به اوکراین می‌توانند به اهداف قانونی روسیه تبدیل شوند، آمریکا را تهدید به حمله به زیرساخت‌های فضایی این کشور کرد.

 

به گزارش راشا تودی، ولادیمیر ارماکوف مدیر منع اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت خارجه روسیه هشدار داد که ماهواره‌های فضایی غربی که برای کمک به نیرو‌های اوکراینی استفاده می‌شوند، می‌توانند به اهداف قانونی برای حملات روسیه تبدیل شوند.

 

وی تاکید کرد: ایالات متحده و متحدانش از روش‌هایی برای کمک به اوکراین استفاده می‌کنند که این روش‌ها، فراتر از استفاده بی‌ضرر از فناوری‌های فضایی است.

 

ارماکوف با بیان اینکه بدیهی است که ایالات متحده و متحدانش کاملاً آگاه نیستند که چنین فعالیت‌هایی در واقع مشارکت غیرمستقیم در درگیری‌های مسلحانه است، هشدار داد که زیرساخت‌های شبه‌غیرنظامی غربی در فضا می‌توانند به‌طور منطقی به هدف حملات تلافی‌جویانه روسیه تبدیل شوند.

 

وی با یادآوری اینکه کمک‌های مالی برای خدمات تصویربرداری ماهواره‌ای تجاری در بسته کمک نظامی ۱.۲ میلیارد دلاری ایالات متحده به اوکراین که در ماه مه تصویب شد گنجانده شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که بر اساس اطلاعات ما، کی‌یف از این تصاویر برای حمله موشکی ماه گذشته خود به شهر سواستوپل روسیه در کریمه استفاده کرده است.

 

ارماکوف در ادامه با تاکید بر لزوم حفظ فضا برای اهداف تحقیقاتی و صلح‌آمیز، گفت: غرب با این قبیل اقدامات خود، فعالیت‌های فضایی و فرآیند‌های اجتماعی - اقتصادی روی زمین را در معرض خطرات غیرقابل توجیه قرار داده است.

 

وی اعلام کرد: به همین دلیل روسیه پیش‌نویس قطعنامه‌هایی را درباره فناوری‌های فضایی و ترویج صلح به کمیته اول مجمع عمومی سازمان ملل که در رابطه با مسائل خلع سلاح فعالیت می‌کند، ارائه کرده است.

 

ارماکوف در ادامه افزود: ما خواستار خودداری از استفاده از زیرساخت‌های فضایی غیرنظامی برای مقاصد اعلام‌نشده از جمله برای مداخله در امور داخلی کشور‌های مستقل و مشارکت در درگیری‌های مسلحانه هستیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار