کرملین هرگونه ارسال سلاحاز کره شمالی به روسیه را رد کرد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

کرملین هرگونه ارسال سلاحاز کره شمالی به روسیه را رد کرد

سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد هیچ سلاحی از کره شمالی به روسیه منتقل نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که هیچ مدرکی مبنی بر ارسال سلاح توسط کره شمالی به روسیه وجود ندارد. او سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا را متهم کرد که «همیشه بدون ارائه هیچ مدرکی» درباره فروش تسلیحات پیونگ یانگ ادعا‌هایی می‌کنند.

 

روسیه دیروز اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه در ۱۸ تا ۱۹ اکتبر، یک ماه پس از دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، به پیونگ یانگ سفر خواهد کرد. پسکوف از نزدیکی آشکار میان روسیه و کره شمالی دفاع کرد و اظهار داشت که مسکو به ایجاد روابط سودمند متقابل با نزدیکترین همسایه خود ادامه خواهد داد که بر اساس احترام متقابل است.

 

وی افزود: روسیه قصد دارد این روابط را در همه زمینه‌ها توسعه دهد، این حق حاکمیتی ما است و ما فکر نمی‌کنیم که کسی حق دخالت در آن را داشته باشد.

 

پیش از این جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا ادعا کرد که واشنگتن معتقد است کیم جونگ اون در ازای ارائه مهمات به روسیه, به دنبال فناوری‌های پیشرفته تسلیحاتی مسکو برای تقویت برنامه هسته‌ای خود است.

 

در طول سفر شش روزه کیم جونگ اون به روسیه که طولانی‌ترین سفر خارجی وی به عنوان رهبر کره شمالی قلمداد می‌شود، دو کشور اعلام کردند که در مورد تقویت روابط دفاعی خود گفتگو کرده‌اند اما هیچ کدام از طرفین درباره توافق بر سر گامی خاص سخن به میان نیاوردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده