زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اعتصاب سراسری در کرانه باختری بعد از جنایت هولناک در بیمارستان غزه

رسانه‌های فلسطینی از اعتصاب سراسری در کرانه باختری بعد از جنایت وحشتناک رژیم غاصب صهیونیستی در بیمارستان المعمدانی غزه خبر داده و اعلام کردند تظاهرات‌های فلسطینیان در مناطق مختلف کرانه باختری ضد اشغالگران همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال جنایت هولناک اشغالگران در بمباران بیمارستان المعمدانی در نوار غزه، امروز چهارشنبه در دوازدهمین روز عملیات طوفان الاقصی، مناطق مختلف کرانه باختری در همبستگی با مردم غزه و محکومیت جنایات دشمن صهیونیستی، اعلام اعتصاب سراسری کردند.

 

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، نیروهای ملی فلسطینی در کرانه باختری برای اعتصاب سراسری در این منطقه فراخوان داده و بعد از آن همه مراکز از جمله دانشگاه‌ها، بانک‌ها، فروشگاه‌ها، اماکن تجاری و ... در پاسخ به این فراخوان، تعطیل شده و در اعتصاب شرکت کردند.

 

همچنین تظاهرات‌های ضد صهیونیستی در مناطق مختلف کرانه باختری که از شب گذشته با شدت زیادی آغاز شد همچنان ادامه دارد.

 

پس از بمباران وحشیانه بیمارستان المعمدانی، تجمعات و تظاهرات در اغلب شهرهای کرانه باختری آغاز شده است که همچنان ادامه دارد، از سوی دیگر احزاب و سازمانهای مختلف کرانه باختری، فراخوانهایی فوری برای برگزاری تظاهرات در روز چهارشنبه در ساعت 13:00 به وقت محلی در شهرهای مختلف کرانه باختری صادر کرده‌اند.

 

همچنین جوانان فلسطینی در کرانه باختری از شب گذشته موج جدید عملیات‌های ضد صهیونیستی خود را آغاز کرده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر