رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

شورای نگهبان: تنها راه حل فلسطین مبارزه و محو رژیم صهیونیستی است

شورای نگهبان با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: صهیونیست‌های جانی‌ با پشتیبانی آمریکا و هم‌پیمانانش‌ کثیف‌ترین‌ چهره خود را با کشتن‌ وحشیانه زنان و کودکان نشان دادند، تنها راه حل مساله فلسطین، مقاومت، مبارزه و محو رژیم تحمیلی صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، در پی حمله وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیستی به یک بیمارستان در نوار غزه که منجر به شهادت صدها زن و کودک غیرنظامی و بی‌دفاع شد، شورای نگهبان بیانیه‌ای صادر کرد.

 

در این بیانیه که با عبارت قرآنی «وَ سَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ» (آیه ۲۲۷ سوره شعراء) آغاز شده، آمده است: آنچه امروز در سرزمین‌های اشغالی، علیه فلسطینیان‌ و مردم مظلوم غزه در حال رخ دادن است، ادامه همان جنایاتی‌ است که دهه‌های قبل توسط رژیم صهیونیستی و با حمایت دول غربی آغاز شده است. ملت فلسطین‌ سال‌هاست با زور سرنیزه و فریب از خانه و سرزمین‌ خود رانده شده و فرزندان‌ بسیاری را در دفاع از حق مشروع خود از دست داده است.

 

در این بیانیه همچنین آمده است: متاسفانه ظرف چند روز گذشته هم صهیونیست‌های جانی‌ با پشتیبانی تسلیحاتی و دیپلماتیک‌ آمریکا و هم‌پیمانانش‌ کثیف‌ترین‌ چهره خود را با کشتن‌ وحشیانه و ناجوانمردانه زنان و کودکان بیگناه پناه گرفته در بیمارستان‌ها و مناطق امن نشان داده و به جهانیان‌ یادآور شدند تنها راه چاره حل مساله فلسطین، مقاومت و مبارزه در برابر ظلم رژیم صهیونیستی‌ است.

 

شورای نگهبان با محکومیت شدید جنایات‌ وحشیانه و خوی درندگی رژیم صهیونیستی عنوان کرده است که تنها راه حل مساله فلسطین، مقاومت، مبارزه و محو رژیم تحمیلی صهیونیستی است. در این راه ملت‌های آزاده جهان نیز باید در کنار فلسطین‌ بایستند و به خصوص حکومت‌های مسلمان نباید با فراموشی جنایت‌های متعدد رژیم اشغالگر خود، وظایف خود در برابر ظلم این رژیم را کنار بگذارند.

 

در پایان این بیانیه ضمن عرض تسلیت به بازماندگان شهدای غزه در نتیجه جنایات اخیر، تاکید کرده است که ملت ایران همواره در کنار ملت مظلوم فلسطین بوده و خواهد‌ بود و اطمینان داریم این ظلم‌ها به زودی پایان خواهد یافت و خداوند در نتیجه ایستادگی و مقاومت مظلوم‌ و اتکال به خود، نصرت و پیروزی را نصیب‌ صاحبان‌ اصلی سرزمین‌های اشغالی خواهد کرد و دل‌های آنان را مطمئن، متحد و شاد خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار