عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

نخستین واکنش حماس به طرح جدید آمریکا و اسرائیل برای آتش بس

نخستین واکنش حماس به طرح جدید آمریکا و اسرائیل برای آتش بس حماس اعلام کرد که به پیشنهاد آتش بس اعلام شده از سوی رئیس جمهور آمریکا نگرش مثبتی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۵ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس در بیانیه‌ای رسمیاعلاک مرد: ما به آنچه در سخنرانی امروز جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در فراخوانش برای آتش‌بس دائمی، یعنی خروج نیروهای اشغالگر از نوار غزه، بازسازی و تبادل اسرا مطرح شده است نگرش مثبتی داریم.

 

جنبش حماس اعلام کرد که موضع آمریکا و تجمیع نظر منطقه‌ای و بین‌المللی مبنی بر ضرورت پایان دادن به جنگ غزه، نتیجه پایداری افسانه‌ای مردم مجاهد و مقاومت دلیرانه آنان است.

 

حماس در همین راستا آمادگی خود را برای برخورد مثبت و سازنده با هر پیشنهادی مبنی بر آتش بس دائمی، خروج کامل نیروهای صهیونیستی از نوار غزه، بازسازی غزه و بازگشت آوارگان به محل زندگی خود اعلام کرد.

 

حماس همچنین اعلام کرد اگر رژیم اشغالگر اسرائیل تعهد صریح خود را به این آتش بس اعلام کند، مبادله اسرا نیز قابل اجرا است.

 

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه جمعه از طرح جدید پیشنهادی اسرائیل متشکل از سه مرحله برای توقف جنگ در نوار غزه خبر داد.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد که این پیشنهاد شامل آتش بس جامع، خروج ارتش اسرائیل از غزه، آزادی گروگان‌ها و بازسازی است.

 

دفتر نخست وزیری اسرائیل اما در اظهارات خود درباره گفت: «بنیامین نتانیاهو مصمم است که جنگ را تا زمانی که به تمام اهداف آن دست نیافته است، پایان ندهد»./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار