ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

بایدن: اسرائیل معجزه است! / آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار کمک به غزه و کرانه باختری خواهد داد

رئیس جمهور آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است بار دیگر با تاکید بر ادامه حمایت واشنگتن از رژیم‌صهیونیستی گفت اگر در اینجا اسرائیل وجود نداشت باز هم برای تشکیل آن اقدام می‌کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است بار دیگر با تاکید بر ادامه حمایت واشنگتن از رژیم‌صهیونیستی گفت اگر در اینجا اسرائیل وجود نداشت باز هم برای تشکیل آن اقدام می‌کردیم.

وی در ادامه سخنانش گفت: «اسرائیل کشوری یهودی بوده، اما در عین حال، کشوری دموکراتیک نیز به شمار می‌آید».

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی با وارد شدن کمک‌ها به غیرنظامیان در نوار غزه موافقت کرده، گفت: «آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار کمک به غزه و کرانه باختری خواهد داد».

بایدن اضافه کرد: «اسرائیل معجزه‌ای است که بر خسارت‌ها و درد‌ها فائق آمده و درس‌هایی که می‌آموزیم برای نسل‌های بعد ادامه خواهد داشت».

وی بدون اشاره به نام رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمرانی گفت: «تمام دنیا برای جان باختگان دیروز در بیمارستان غزه عزادار هستند».

رژیم صهیونیستی بامداد امروز و در دوازدهمین روز از نبرد «طوفان الاقصی» با مقاومت حماس، با بمبارن هوایی بیمارستان المعمرانی غزه صد‌ها خانواده فلسطینی را عزادار کرد؛ این حمله موشکی منجر به شهادت ۵۰۰ نفر و بر جای ماندن بیش از هزار زخمی شد.

مقامات رژیم اشغالگر نظیر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو در ادعاهایی، جناح‌های مقاومت فلسطین را در حمله به بیمارستان المعمدانی متهم کرده‌اند؛ اتهامی که جناح‌های مقاومت فلسطین آن را رد کردند، اما بایدن تکرار کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار