اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

بایدن: اسرائیل معجزه است! / آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار کمک به غزه و کرانه باختری خواهد داد

بایدن: اسرائیل معجزه است! / آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار کمک به غزه و کرانه باختری خواهد داد رئیس جمهور آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است بار دیگر با تاکید بر ادامه حمایت واشنگتن از رژیم‌صهیونیستی گفت اگر در اینجا اسرائیل وجود نداشت باز هم برای تشکیل آن اقدام می‌کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است بار دیگر با تاکید بر ادامه حمایت واشنگتن از رژیم‌صهیونیستی گفت اگر در اینجا اسرائیل وجود نداشت باز هم برای تشکیل آن اقدام می‌کردیم.

وی در ادامه سخنانش گفت: «اسرائیل کشوری یهودی بوده، اما در عین حال، کشوری دموکراتیک نیز به شمار می‌آید».

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی با وارد شدن کمک‌ها به غیرنظامیان در نوار غزه موافقت کرده، گفت: «آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار کمک به غزه و کرانه باختری خواهد داد».

بایدن اضافه کرد: «اسرائیل معجزه‌ای است که بر خسارت‌ها و درد‌ها فائق آمده و درس‌هایی که می‌آموزیم برای نسل‌های بعد ادامه خواهد داشت».

وی بدون اشاره به نام رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمرانی گفت: «تمام دنیا برای جان باختگان دیروز در بیمارستان غزه عزادار هستند».

رژیم صهیونیستی بامداد امروز و در دوازدهمین روز از نبرد «طوفان الاقصی» با مقاومت حماس، با بمبارن هوایی بیمارستان المعمرانی غزه صد‌ها خانواده فلسطینی را عزادار کرد؛ این حمله موشکی منجر به شهادت ۵۰۰ نفر و بر جای ماندن بیش از هزار زخمی شد.

مقامات رژیم اشغالگر نظیر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو در ادعاهایی، جناح‌های مقاومت فلسطین را در حمله به بیمارستان المعمدانی متهم کرده‌اند؛ اتهامی که جناح‌های مقاومت فلسطین آن را رد کردند، اما بایدن تکرار کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده