گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بایدن: اسرائیل معجزه است! / آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار کمک به غزه و کرانه باختری خواهد داد

رئیس جمهور آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است بار دیگر با تاکید بر ادامه حمایت واشنگتن از رژیم‌صهیونیستی گفت اگر در اینجا اسرائیل وجود نداشت باز هم برای تشکیل آن اقدام می‌کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است بار دیگر با تاکید بر ادامه حمایت واشنگتن از رژیم‌صهیونیستی گفت اگر در اینجا اسرائیل وجود نداشت باز هم برای تشکیل آن اقدام می‌کردیم.

وی در ادامه سخنانش گفت: «اسرائیل کشوری یهودی بوده، اما در عین حال، کشوری دموکراتیک نیز به شمار می‌آید».

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی با وارد شدن کمک‌ها به غیرنظامیان در نوار غزه موافقت کرده، گفت: «آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار کمک به غزه و کرانه باختری خواهد داد».

بایدن اضافه کرد: «اسرائیل معجزه‌ای است که بر خسارت‌ها و درد‌ها فائق آمده و درس‌هایی که می‌آموزیم برای نسل‌های بعد ادامه خواهد داشت».

وی بدون اشاره به نام رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمرانی گفت: «تمام دنیا برای جان باختگان دیروز در بیمارستان غزه عزادار هستند».

رژیم صهیونیستی بامداد امروز و در دوازدهمین روز از نبرد «طوفان الاقصی» با مقاومت حماس، با بمبارن هوایی بیمارستان المعمرانی غزه صد‌ها خانواده فلسطینی را عزادار کرد؛ این حمله موشکی منجر به شهادت ۵۰۰ نفر و بر جای ماندن بیش از هزار زخمی شد.

مقامات رژیم اشغالگر نظیر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو در ادعاهایی، جناح‌های مقاومت فلسطین را در حمله به بیمارستان المعمدانی متهم کرده‌اند؛ اتهامی که جناح‌های مقاومت فلسطین آن را رد کردند، اما بایدن تکرار کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر