آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران پس از اختلال فنی ان‌تی‌وی: ترس از فاجعه اقتصادی ترامپ را مجبور به امضای تفاهم کرد چالش جدید خانواده شهدا؛ شهادت پایان بدهکاری به بانک‌ها نیست!

حذف بی‌سابقه دلار در مبادلات تجاری چین و روسیه

حذف بی‌سابقه دلار در مبادلات تجاری چین و روسیه وزیر دارایی روسیه اعلام کرد که سهم ارزهای ملی در مبادلات تجاری این کشور با چین به 90 درصد رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتون سیلوآنوف، وزیر دارایی روسیه، اعلام کرد که سهم ارزهای ملی در مبادلات تجاری مسکو و پکن به 90 درصد رسیده است.

وی گفت اگرچه سهم یوآن در این بین بیشتر است اما سهم استفاده از روبل در تجارت بین دو کشور نیز قابل توجه است.

ماکسیم رشتنیکوف، وزیر توسعه اقتصادی روسیه، هم ماه پیش اعلام کرد این کشور به طور متعادل در حال پیشبرد طرح توسعه استفاده از ارزهای ملی در مبادله با دیگر کشورها است و روسیه از یوآن در مبادله با کشورهای ثالث نیز استفاده کرده است.

سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، نیز اخیرا اعلام کرده که در راستای کنار کذاشتن دلار از مبادلات تجاری بین المللی، سهم ارزهای ملی در مبادلات تجاری روسیه با چین، هند و ایران در حال افزایش است./فارس
 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار