ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

هلاکت ۳ نظامی صهیونیست در حمله حزب‌الله

هلاکت ۳ نظامی صهیونیست در حمله حزب‌الله یک شبکه لبنانی خبر داد به دنبال حمله مقاومت اسلامی لبنان به یک پایگاه صهیونیستی تعدادی از این نظامیان به هلاکت رسیده‌اند و چند تن دیگر مجروح شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «المیادین»، شامگاه امروز (جمعه)، جزئیات جدیدی از حمله حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی در خطوط مرزی با لبنان منتشر کرد.

 

المیادین به نقل از منابع خود خبر داد ۳ نظامی صهیونیست در حمله حزب‌‌الله به نیروهای پیاده‌نظام رژیم صهیونیستی در مجاورت پایگاه «برانیت» به هلاکت رسیده‌اند و ۴ نظامی دیگر مجروح شده‌اند.

 

مقاومت اسلامی لبنان لحظاتی قبل در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «در پاسخ به حمله روز گذشته (پنجشنبه) [رژیم صهیونیستی] به خبرنگاران و غیرنظامیان در مجاورت موضع «العباد» که منجر به شهادت «عبدالله ربیع البقاعی» شد، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان یک گروه از نیروهای پیاده‌نظام اسرائیل را در نزدیکی پایگاه «برانیت» با موشک‌های مناسب هدف قرار دادند که در پی آن تعدادی کشته و زخمی شدند».

 

حزب‌الله، امروز، همچنین مواضع نظامی «الرمثة»، «زبدین»، «‏الرادار»، «رویسات القرن»، «رویسات العلم»، «العاصی»، «هرمون» و محل تجمع گروهی از نظامیان صهیونیست در پایگاه اشغالی «هونین» را با موشک‌های هدایت‌شونده هدف قرار داد.

 

منابع صهیونیستی، بعدازظهر امروز، خبر داده بودند رزمندگان حزب‌الله دست‌کم ۳۰ خمپاره به سمت مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در خطوط مرزی با لبنان شلیک کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار