حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

حمایت رئیس شورای اروپا از وحشی‌گری صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان

رئیس شورای اروپا ضمن تاکید بر لزوم تلاش برای گشایش گذرگاه ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، گفت که محاصره کامل این منطقه ناقض قوانین بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا شامگاه شنبه مدعی شد که رژیم موقت صهیونیستی حق دارد در چارچوب قوانین بین‌المللی، حق دفاع از خود را اجرا کند.

 

میشل طی سخنرانی در نشست صلح قاهره برای فلسطین، اظهار داشت: «ما بر اهمیت حفاظت از شهروندان و دفاع از زیرساخت‌های غیرنظامی تاکید می‌کنیم. همچنین بر حق اسرائیل برای دفاع از خود تاکید داریم».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی در این‌باره گفت: «این حق دفاع از خود باید مطابق با قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی اعمال شود. نباید اجازه داد درگیری‌های جاری اسرائیل و فلسطین به یک درگیری منطقه‌ای تبدیل شود».

 

این مقام اروپایی ضمن تاکید بر لزوم تلاش برای گشایش گذرگاه دسترسی بشردوستانه برای اطمینان از رسیدن آب، برق، غذا و دارو به آسیب‌پذیرترین افراد در نوار غزه، تاکید کرد: «محاصره کامل [غزه] قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند».

 

میشل همچنین افزود: «باید تمام تلاش خود را برای حرکت به سمت راه حلی پایدار انجام بدهیم، راه حلی که باید مبتنی بر راهکار دو دولتی باشد».

 

پیش از این نیز «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا گفت که برای آزادی صهیونیست‌های به اسارت گرفته‌شده در جریان عملیات طوفان‌الاقصی، با قطر در تماس است.

 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به حدود ۵ هزار شهید و بیش از ۱۴ هزار مجروح رسیده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار