سازمان ملل: بیش از یک و نیم میلیون نفر در غزه به کمک فوری نیاز دارند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

سازمان ملل: بیش از یک و نیم میلیون نفر در غزه به کمک فوری نیاز دارند

آژانس‌های سازمان‌ملل روز شنبه طی بیانیه مشترکی هشدار دادند که بیش از ۱.۶ میلیون نفر در غزه به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آژانس‌های سازمان ملل روز شنبه طی بیانیه‌ای هشدار دادند که غزه در وضعیتی فاجعه بار قرار داشته و جهان باید اقدامات بیشتری انجام دهد.

آژانس‌های سازمان ملل در این بیانیه مشترک خواستار آتش‌بس و رسیدن کمک‌ها به تمام غزه بدون هیچگونه محدودیتی شدند.

در این بیانیه تاکید شده است: «بیش از ۱.۶ میلیون نفر در غزه به کمک‌های بشردوستانه نیاز فوری دارند».

آژانس‌های سازمان ملل افزودند: «کمک‌های که امروز به غزه وارد شدند تنها آغازی کوچک بوده و بعید به نظر می‌رسد که کافی باشند».

این نهاد‌های بین‌المللی درباره افزایش شدید تلفات در غزه به دلیل شیوع بیماری‌ها و کمبود مراقبت‌های بهداشتی هشدار دادند.

آژانس‌های سازمان ملل هشدار دادند که تاسیسات بهداشتی در غزه با مقدار کمی سوخت که به صورت محلی عرضه می‌شود کار می‌کنند و پیش‌بینی می‌شود که طی دو روز آینده به اتمام برسند.

این نهاد‌ها در بیانیه مشترک خود تاکید کردند: «بیمارستان‌های غزه مملو از قربانیان بوده و غیرنظامیان با چالش‌هایی برای دستیابی به نیاز‌های غذایی خود مواجه هستند».

از سوی دیگر سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی امروز شنبه، ۲۱ اکتبر اعلام کرد که بر اساس دستور العمل‌های مقامات سیاسی تل‌آویو، سوخت به نوار غزه وارد نخواهد شد.

«آویخای ادرعی»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار توییتی در «ایکس»، مدعی شد: وضعیت انسانی در نوار غزه تحت کنترل است.

رژیم اشغالگر از ۷ اکتبر و در میانه هشدار‌های سازمان ملل و دیگر نهاد‌های حقوق بشر بین‌المللی، وارد کردن سوخت به نوار غزه را متوقف کرده است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه، صبح امروز اعلام کرد که ۲۰ کامیون شامل مقادیری ملزومات پزشکی و مقادیر محدودی مواد غذایی وارد این منطقه شده است.

گذرگاه رفح تنها روزنه ارتباطی غزه با جهان خارج محسوب می‌شود و رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ تهدید کرده بود که در صورت ورود هرگونه کمکی به غزه آن را بمباران خواهد کرد. / فارس

ارسال نظر