قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

شمار ثبت‌نام‌کنندگان قطعی انتخابات به ۶ هزار و ۵۴۲‌ نفر رسید

شمار ثبت‌نام‌کنندگان قطعی انتخابات به ۶ هزار و ۵۴۲‌ نفر رسید سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: با نام نویسی ۲ هزار و ۶۳۳ داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تا پایان روز چهارم نام نویسی، شمار ثبت‌نام‌کنندگان قطعی انتخابات به ۶ هزار و ۵۴۲‌ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور روز یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ درباره ترکیب آماری داوطلبان در نام‌نویسی نهایی این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که در این ترکیب ۹۰ درصد مرد و ۱۰درصد زنان هستند.

سخنگوی ستاد انتخابات به ترکیب سنی داوطلبان ۳۰ تا ۷۵ سال هم اشاره کرد و گفت: در رده های سنی ۳۰ تا ۴۰ سال ( ۳۰ درصد)، ۴۰ تا ۵۰ سال ( ۳۷ درصد)، ۵۰ تا ۶۰ سال ( ۲۵ درصد) و ۶۰ تا ۷۵ سال ( ۸ درصد) ترکیب سنی داوطلبان را تشکیل دادند.

ثبت نام نهایی داوطلبان مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۷ مهر به مدت یک هفته آغاز شد و داوطلبان می توانند از طریق پنجره واحد انتخابات وزارت کشور به نشانی keshvar.moi.ir بصورت برخط نسبت به تکمیل کاربرگ ثبت نام و بارگذاری مدارک و گواهی‌های مورد نیاز اقدام کنند.

آن دسته از داوطلبانی که در مرحله پیش ثبت نام، نام نویسی کرده و کد رهگیری دریافت کردند مجاز به ثبت نام نهایی هستند.

محمد تقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور مدت زمان نام نویسی را بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه عنوان کرد و گفت که بستگی به بسته‌بندی دارد که داوطلبان از قبل انجام داده‌اند و باید اطلاعاتشان را از قبل آماده کنند که در اطلاعیه‌های ستاد انتخابات به اطلاع آنها خواهد رسید و در پیامک‌هایی که برای آنها رفته مشخص شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور درباره جابجایی حوزه انتخابیه گفت که در طول دوره ثبت نام نهایی، داوطلبان از صبح ۲۷ مهرماه تا ۱۸ بعدازظهر سوم آبان می توانند حوزه انتخابیه خود را جابجا کنند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه برگزار می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار