وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی

ثبت نام ۵۵ داوطلب انتخابات خبرگان رهبری تاکنون

نام‌نویسی داوطلبان ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در حالی دومین روز خود را پشت سر گذاشت که در مجموع ۵۵ نفر متقاضی حضور در انتخابات یازدهم اسفند مجلس خبرگان شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ زنگ ثبت نام داوطلبان انتخابات دوره ششم مجلس خبرگان رهبری روز گذشته چهاردهم آبان به طور همزمان در سراسر کشور با نام نویسی یک داوطلب از اهواز به صدا درآمد که در ساعت اولیه آغاز ثبت‌نام با حضور در فرمانداری اهواز ثبت‌نام خود را قطعی کرد.

پس از آن نخستین نامزد انتخابات دوره ششم مجلس خبرگان در ستاد انتخابات وزرات کشور آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری بود که از حوزه انتخابیه تهران نام‌نویسی خود را قطعی کرد. نامزدی که امام جمعه بوشهر و نماینده ولی فقیه در استان، است و برای نخستین بار در انتخابات این دوره از مجلس خبرگان نام نویسی می‌کند. پس از آن آیت الله «سید احمد خاتمی» برای حوزه انتخابیه کرمان ثبت نام خود را قطعی کرد و پس از طی فرایند نام‌نویسی در جمع خبرنگاران چند نکته را متذکر شد که یکی از آنها این بود که به نظر می‌رسد انگیزه جریان ضدانقلاب و کسانی که حضور در نظام جمهوری اسلامی را نمی‌پسندند، در این دوره بیشتر باشد. البته راهبرد دشمنان در همه ادوار انتخابات، برگزاری انتخابات به صورت بی‌رمق ‌و بی‌نشاط است. بنابراین صندوق رای، صندوق ابراز رای است و شورای نگهبان، کف صلاحیت‌ها را تعیین و مردم با حضور در صحنه سقف صلاحیت‌ها را انتخاب خواهند کرد.

۳۷ داوطلب در نخستین روز ثبت‌نام داوطلبان ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری تا پایان روز یکشنبه ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۷ نفر با حضور در فرمانداری قم ثبت نام خود را نهایی و کد رهگیری دریافت کردند.

با پایان دومین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان در مجموع ۵۵ نفر نام‌نویسی خود را قطعی کردند. حجت‌الاسلام والمسلمین حسن عالمی نماینده ادوار سوم، چهارم و پنجم مجلس خبرگان رهبری، نماینده حجت الله الاسلام سید محمود علوی، حجت السلام محسن قمی نماینده امور بین الملل دفتر رهبری از حوزه انتخابیه تهران، آیت‌الله محمد امامی کاشانی، حجت‌السلام اشکوری نماینده استان گیلان در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه همین استان، نامزدهایی بودند که عصر امروز دوشنبه با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت نام خود را قطعی کردند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار