اعلام تعداد نهایی داوطلبان انتخابات مجلس-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

اعلام تعداد نهایی داوطلبان انتخابات مجلس

سخنگوی ستاد انتخابات کشور پس از اتمام فرصت ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی درباره تعداد نهایی ثبت نام کنندگان گفت: ۲۴ هزار و هشتصد و بیست و نه نفر ثبت‌نام قطعی داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز چهارشنبه (4 آبان) پس از اتمام فرصت ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی درباره جزئیات فرآیند ثبت نام این دوره از انتخابات مجلس گفت: فرصت ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی ساعت ۱۸ به پایان رسید؛ ۲۴ هزار و هشتصد و بیست و نه نفر ثبت‌نام قطعی داشتند که ۷ هزار و هشتصد و پنجاه و شش نفر امروز ثبت نامشان را نهایی کردند.

وی با اشاره به ترکیب جنسیتی داوطلبان قطعی در این دوره از انتخابات مجلس افزود: ۸۸ درصد داوطلبین را آقایان و دوازده درصد را بانوان تشکیل می دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات در مورد بازه سنی ثبت نام کنندگان نیز گفت:  ۲۸ درصد داوطلبان در بازه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال، ۳۷ درصد را ۴۰ تا۵۰ سال، ۲۶ درصد را ۵۰ تا ۶۰ سال و ۹درصد داوطلبان را افراد ۶۰ تا ۷۵ سال تشکیل دادند.

اسلامی در مورد رتبه بندی استانها در شاخص میزان استقبال نسبت به هر کرسی نیز گفت: استان البرز، تهران، قم، خراسان‌رضوی، چهارمحال و بختیاری، یزد، اصفهان، قزوین، فارس و گلستان  رتبه های اول تا دهم را در این شاخص تشکیل می دهند. بیست و سه درصد داوطلبان قطعی سابقه ایثارگری و ۲ درصد نیز سابقه نمایندگی در ادوار نهم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارند.

وی افزود: براساس جدول زمان بندی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ظرف ده روز از تاریخ ثبت نام یعنی از ۲۷ مهرماه که ثبت نام آغاز شده است تا امروز بررسی سوابق داوطلبان از مراجع ۵ گانه شکل می‌گیرد و پس از ارسال نتیجه به وزارت کشور بررسی صلاحیت داوطلبان در هیات های اجرایی شکل خواهد گرفت.

سخنگوی ستاد انتخابات تصریح کرد: هیات های اجرایی هم ظرف ۱۵ روز از فردا تا ۱۸ آبان ماه بررسی ها را انجام می دهند و دیگر فرآیندهای اجرایی انتخابات شکل خواهد گرفت. هزار و دویست و هجده هیات اجرایی در کل کشور به صورت اصلی و فرعی شکل گرفته است و فرمانداری ها در راستای جدول زمان بندی کار را در عین تعامل با شورای نگهبان پیش می برند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده