لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

شمار ثبت‌نام‌کنندگان قطعی انتخابات به ۶ هزار و ۵۴۲‌ نفر رسید

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: با نام نویسی ۲ هزار و ۶۳۳ داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تا پایان روز چهارم نام نویسی، شمار ثبت‌نام‌کنندگان قطعی انتخابات به ۶ هزار و ۵۴۲‌ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور روز یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ درباره ترکیب آماری داوطلبان در نام‌نویسی نهایی این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که در این ترکیب ۹۰ درصد مرد و ۱۰درصد زنان هستند.

سخنگوی ستاد انتخابات به ترکیب سنی داوطلبان ۳۰ تا ۷۵ سال هم اشاره کرد و گفت: در رده های سنی ۳۰ تا ۴۰ سال ( ۳۰ درصد)، ۴۰ تا ۵۰ سال ( ۳۷ درصد)، ۵۰ تا ۶۰ سال ( ۲۵ درصد) و ۶۰ تا ۷۵ سال ( ۸ درصد) ترکیب سنی داوطلبان را تشکیل دادند.

ثبت نام نهایی داوطلبان مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۷ مهر به مدت یک هفته آغاز شد و داوطلبان می توانند از طریق پنجره واحد انتخابات وزارت کشور به نشانی keshvar.moi.ir بصورت برخط نسبت به تکمیل کاربرگ ثبت نام و بارگذاری مدارک و گواهی‌های مورد نیاز اقدام کنند.

آن دسته از داوطلبانی که در مرحله پیش ثبت نام، نام نویسی کرده و کد رهگیری دریافت کردند مجاز به ثبت نام نهایی هستند.

محمد تقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور مدت زمان نام نویسی را بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه عنوان کرد و گفت که بستگی به بسته‌بندی دارد که داوطلبان از قبل انجام داده‌اند و باید اطلاعاتشان را از قبل آماده کنند که در اطلاعیه‌های ستاد انتخابات به اطلاع آنها خواهد رسید و در پیامک‌هایی که برای آنها رفته مشخص شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور درباره جابجایی حوزه انتخابیه گفت که در طول دوره ثبت نام نهایی، داوطلبان از صبح ۲۷ مهرماه تا ۱۸ بعدازظهر سوم آبان می توانند حوزه انتخابیه خود را جابجا کنند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه برگزار می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر