کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

آمار جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه رسما اعلام شد + جزئیات

رئیس دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه اعلام کرد ده‌ها هزار نفر از آوارگان به خانه‌های خود در شمال نوار غزه بازگشتند، چون رژیم صهیونیستی آن‌ها را در محلی که بعد از کوچ کردن در آن مستقر شدند هم مورد هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلامه معروف رئیس دفتر اطلاع رسانی دولت تاکید کرد: از زمان آغاز تهاجم وحشیانه علیه نوار غزه ۱۴ هزار ۲۴۵ فلسطینی زخمی و ۴۶۵۱ فلسطینی هم شهید شدند که که ۳۶۰۰ شهید در ۵۷۴ قتل عام به شهادت رسیدند.

وی تاکید کرد، توانستیم ۱۶۵ هزار واحد مسکونی آسیب دیده را مورد شمارش قرار دهیم، امروز می‌توان گفت که ۵۰ درصد از واحد‌های مسکونی در نوار غزه به دلیل حملات و بمباران‌های هوایی آسیب دیده‌اند، ۲۰ هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب و غیر قابل سکونت شده‌اند.

به گفته این مسئول فلسطینی: ۷۲ ساختمان دولتی و ده‌ها تاسیسات عمومی و خدماتی در حملات اشغالگران تخریب یا به شدت آسیب دیده‌اند.

شبکه‌های آب، برق و فاضلات هم آسیب‌های زیادی دیده‌اند، در حالی که اشغالگران همچنان به هدف قرار دادن موسسات آموزشی ادامه می‌دهند، تا به حال ۱۷۶ مدرسه آسیب‌های مختلفی دیدند که ۳۰ مدرسه دیگر به طور کامل قابل استفاده نیستند.

او تاکید کرد در این حملات به ۳۱ مسجد و ۳ کلیسا نیز آسیب رسیده است.

به گفته سلامه معروف: تعداد کلی آوارگان به حدود یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر رسید که نیمی از آن‌ها در ۲۲۰ مرکز اسکان داده شده و دیگران نیز نزد اقوام و دوستان و نیز مراکز عمومی سکنی گزیده‌اند.

این مقام دولتی در غزه همچنین گفت: بعد از ۱۶ روز تهاجم وحشیانه علیه نوار غزه، فقط ۱۶ کامیون حامل نیاز‌های ضروری از طریق گذرگاه رفح وارد شد، این در حالی است که پیش از این حملات روزانه ۵۰۰ کامیون وارد می‌شدند.

به گفته رئیس دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه، به طور میانگین هر ساعت ۵۰ فلسطینی شهید یا زخمی می‌شوند.

به گفته وی امروز سوخت محور اصلی فعالیت بخش‌های خدماتی و اقتصادی است و از سازمان‌های بشر دوست می‌خواهیم به ورود سوخت به نوار غزه کمک کنند تا شاهد فاجعه بزرگی در بیمارستان‌ها نباشیم. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار