شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

جزییات رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی

جزییات رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت، گفت: در نیمه نخست امسال بیش از ۳.۵ میلیون تن کالای کشاورزی، دامی، شیلاتی و غذایی به ارزش 2 میلیارد و ۴۲۸ میلیون دلار صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ ارزشی و وزنی رشد داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید روح الله لطیفی، امروز اظهار داشت: در نیمه نخست امسال ۶۷.۷ میلیون تن کالای غیر نفتی به ارزش ۲۴.۱ میلیارد دلار صادر شد که ۳.۵ میلیون تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۴۲۸ میلیون دلار آن محصولات دامی ، شیلاتی ، لبنی ، کشاورزی و غذایی بوده که ۶ درصد وزن و  ۱۰ درصد ارزش کل صادرات در نیمه نخست را به خود اختصاص داده است.

سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران،  افزود: صادرات به عنوان پیشران و موتور حرکت اقتصاد کشور اهمیت ویژه ای دارد و سیاست‌گذاران و تولیدکنندگان توجه به کیفیت ، استمرار تأمین، قیمت رقابتی و ذائقه و کشش بازارهای هدف را در نظر بگیرند .

لطیفی در خصوص صادرات ۶ ماهه محصولات غذایی‌، زراعی و کشاورزی بیان داشت: از ۳ میلیون و ۵۲۱ هزار تن کالای دامی، کشاورزی ، شیلاتی و غذایی به ارزش دو میلیارد و ۴۲۸ میلیون دلار ، ۴۲۴ هزار و ۸۷۱ تن آن  به ارزش ۶۱۶ میلیون دلار،  محصولات دامی ، شیلاتی و لبنی بود که این کالاها نسبت به نیمه نخست سال ۱۴۰۱ با رشد ۴۴ درصدی در وزن و ۳۷ درصدی در ارزش همراه بوده است.

وی در ادامه گفت: دو میلیون و ۴۶۶ هزار تن کالای زراعی و باغی نیز بخش دیگری از گروه کالایی غذایی و کشاورزی  به ارزش یک میلیارد و ۲۹۲ میلیون دلار بود که در این مدت صادر شده که نسبت به مدت مشابه با وجود کاهش هشت درصدی در وزن با رشد ۱۶ درصدی در ارزش همراه بوده و ۵۱۷ هزار تن دیگر از  کالاهای این گروه ، محصولات فرآوری ، شیرینی و شکلات ، کنسروها ، طعم‌دهنده‌ها و خمیرهای خوراکی و مخمرها بودند که ارزش آن ۴۳۶ میلیون و ۸۱۲ هزار دلار بود که نسبت به مدت مشابه با رشد ۲۲ درصدی در وزن و ۱۹ درصدی در ارزش همراه بوده است .

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت بیان داشت: ۹۴ درصد وزن و ۸۴ درصد ارزش صادرات کالاهای شیلاتی‌، دامی، زراعی‌، باغی و غذایی کشور در نیمه نخست امسال به کشورهای همسایه بوده که تشکل ها با سازماندهی مناسب و بهره گیری از دانش روز ، بسته بندی، حمل و نقل مناسب  و ارتباطات موثر  می توانند ضمن توجه به زنجیره تامین و ارزش و توسعه بازارهای کشورهای همسایه  ، افزایش صادرات به بازارهای دورتر را نیز در دستور کار داشته باشند و  ارزآوری مناسب تری را دنبال کنند .

لطیفی در خصوص عمده کالاهای صادراتی محصولات غذایی ، شیلاتی و زراعی  گفت : لبنیات با ۳۴۵ میلیون دلار،گوجه فرنگی با ۱۵۹ میلیون دلار، محصولات شیلاتی با بیش از ۱۴۰ میلیون دلار ، انواع پسته با ۱۳۷ میلیون دلار،  هندوانه با ۱۳۱ میلیون دلار، انواع تخم مرغ با ۱۰۵ میلیون دلار، زعفران با ۱۰۴ میلیون دلار،  انواع خرما با ۶۶ میلیون دلار، کشمش با ۶۲ میلیون دلار،  رب گوجه فرنگی  با ۵۵ میلیون دلار، انواع سیب زمینی با ۵۲ میلیون دلار،  سیب تازه با ۴۸ میلیون دلار، هلو با ۴۷ میلیون دلار، گیلاس و آلبالو با ۴۱ میلیون دلار، حبوبات با ۳۷ میلیون دلار ، فلفل دلمه با ۳۶ میلیون دلار ، آلو با ۳۲.۵ میلیون دلار،  انواع سیر با ۳۰ میلیون دلار ، خربزه با ۲۴.۵ میلیون دلار و  کیوی با ۲۱ میلیون دلار عمده کالاهای صادراتی کشور در نیمه نخست امسال در بخش محصولات غذایی ، دامی و شیلاتی و کشاورزی بودند‌./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار