ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه و دفاع آمریکا با السودانی

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه و دفاع آمریکا با السودانی نخست وزیر عراق طی شب گذشته دو تماس مجزا از وزرای دفاع و خارجه آمریکا دریافت و درخصوص تحولات منطقه گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد شیعه السودانی، نخست وزیر، عصر امروز دوشنبه تماسی تلفنی از آقای آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا دریافت کرد که طی آن در مورد تحولات و حوادث غزه گفتگو کردند. وضعیت رو به وخامت بشردوستانه و هماهنگی برای تضمین دسترسی مستمر و ایمن به تدارکات، غذا، آب، مراقبت‌های پزشکی و سایر کمک‌های مورد نیاز برای رفع نیاز‌های بشردوستانه مردم فلسطین در این تماس مورد بحث دو طرف قرار گرفت.

 

براساس گزارش بیانیه دفتر نخست وزیر عراق، در این تماس مقام آمریکایی از تلاش‌های عراق در ارائه کمک‌های بشردوستانه به غزه تقدیر و تاکید کرد هماهنگی لازم برای تضمین ثبات در منطقه و عدم گسترش عرصه درگیری اتفاق بیافتد.

 

نخست وزیر و وزیر امور خارجه آمریکا تعهد دو کشور را برای ادامه تقویت شراکت بر اساس اصول مندرج در توافقنامه چارچوب استراتژیک منعقد شده بین عراق و آمریکا تجدید کردند.

 

نخست وزیر همچنین تماس دیگری از لوید آستین، سوی وزیر دفاع آمریکا دریافت کرد که طی آن در مورد حضور مستشاران نظامی و خدمه ائتلاف بین المللی در عراق، صحبت کردند. در این تماس وزیر دفاع آمریکا از نخست وزیر عراق خواست امنیت نظامیان این کشور را تضمین کند.

 

درپی حمایت آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه مقاومت عراق طی چندین روز گذشته بارها به پایگاه‌های آمریکا حمله راکتی کرد. این درحالی است که از زمان روی کار آمدن السودانی و امضای توافق استراتژیک میان بغداد و واشنگتن این حملات متوقف شده بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار