کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

السودانی در دمشق با بشار اسد دیدار کرد

نخست وزیر عراق در سفر به سوریه با بشار اسد در دمشق دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی سوریه « سانا» اعلام کرد که «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق امروز یکشنبه وارد دمشق شده و مورد استقبال «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه قرار گرفته است.

 

محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق امروز پس از ورود به دمشق با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کرد که طی آن دو طرف درباره روابط دوجانبه و راههای تقویت آن بحث و تبادل نظر کردند.

 

اسد و السودانی بر ادامه توسعه روابط سوریه و عراق در سطح رسمی و مردمی تاکید کردند.

 

بشار اسد گفت این سفر فرصتی برای جهش بزرگ در همکاری دوجانبه میان دو کشور است. السودانی هم تاکید کرد سوریه جایگاه خاصی در قلوب همه عراقی‌ها دارد و مردم عراق به ایستادگی مردم سوریه در مقابله با وحشیانه ترین هجمه تروریستی که در معرض آن قرار گرفت، افتخار می‌کند.

 

وی تاکید کرد که ایستادن عراق و سوریه در کنار یکدیگر به معنای روابط برادرانه است.

 

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری سوریه، گفت‌وگوها با نخست وزیر عراق بر هماهنگی دائمی در مورد موضوعات مختلف سیاسی و تلاش برای مبارزه با تروریسم متمرکز است.

 

این گفتگوها همچنین بر روابط دوجانبه بین سوریه و عراق و تقویت همکاری بین دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید دارد.

 

این نخستین سفر رسمی السودانی به سوریه پس از انتخاب به عنوان نخست وزیر عراق است.

 

ماه گذشته «فیصل المقداد»، وزیر خارجه سوریه به عراق سفر و با مقامات بلندپایه عراق در بغداد دیدار و گفت وگو کرد.

 

فیصل المقداد مواضع شرافتمندانه عراق در قبال سوریه و نقش دیپلماتیک آن برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب را ستود.

 

وی با اشاره به تمایل سوریه برای تقویت روابط برادرانه بین دو کشور و ملت و همکاری مشترک برای مقابله با تروریسم و تقویت تبادل اقتصادی و تجاری، نقش جلال طالبانی، رئیس جمهور اسبق عراق در تقویت پیوند بین دو ملت عراق و سوریه را نیز تحسین کرد.

 

وی با تقدیر از حمایتهای عراق از ملت سوریه در زمین لرزه اخیر از تحولات مهم در عراق در سطح سیاسی، توسعه ای و امنیتی که بازتاب مثبت در دو سطح منطقه ای و بین المللی داشته، ابراز خرسندی کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار