سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

آخرین اخبار از ثبت نام انتخابات مجلس/نام‌نویسی ۶۲۴۹ نفر در روز ششم

آخرین اخبار از ثبت نام انتخابات مجلس/نام‌نویسی ۶۲۴۹ نفر در روز ششم سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: با نام‌نویسی ۶۲۴۹ داوطلب در روز ششم ثبت‌نام‌ها، شمار متقاضیان حضور در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به ۱۶۹۷۳ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی سه شنبه شب گفت که با این آمار حدنصاب ثبت‌نام دوره یازدهم شکسته شد. فردا(چهارشنبه سوم آبان ۱۴۰۲) آخرین مهلت قانونی ثبت نام انتخابات مجلس دوازدهم است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ظهر امروز گفته بود که تفاوتی که در روز ششم با روزهای دیگر می‌بینیم این است که یک درصد به جمع داوطلبان خانم اضافه شده است و بدین ترتیب ۸۹ درصد از داوطلبان قطعی را آقایان و ۱۱ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.

اسلامی اضافه کرد: ترکیب سنی داوطلبان تفاوتی با روزهای قبل نداشته است و بر اساس آخرین اطلاعات این ترکیب ۳۰ تا ۴۰ سال ۲۸ درصد، ۴۰ تا ۵۰ سال ۳۶ درصد، ۵۰ تا ۶۰ سال ۲۷درصد و ۶۰ تا ۷۵ سال ۹ درصد است.

وی با اشاره به حوزه‌های انتخابیه پیشرو در ثبت‌نام گفت: این حوزه ها به ترتیب شامل کرج، شهریار، تهران، یزد، مشهد، رباط کریم، ساوجبلاغ، دماوند، اصفهان و کاشان و آران و بیدگل هستند.

اسلامی بیان داشت: درخصوص ترکیب شغلی نیز همچنان کارمندان در رتبه نخست قرار دارند و افراد بازنشسته، فرهنگی، آزاد، استاد دانشگاه، وکیل، قاضی، نماینده مجلس، پزشک، ‌نظامی و روحانی دیگر ترکیب شغلی را در برمی گیرند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه فرایند ثبت نام قطعی از داوطلبان این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی تا فردا روز هفتم چهارشنبه ۳ آبان ادامه دارد، از متقاضیان درخواست کرد که در این رقابت شرکت کنند.

اسلامی درباره انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: اطلاعیه ستاد انتخابات کشور امروز (دوم آبان ماه) صادر شد و ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات خبرگان رهبری، از ۱۴ تا ۲۰ آبان به صورت حضوری و در فرمانداری‌های مراکز استان ها انجام می شود.

وی اضافه کرد: همکاران من در ستاد انتخابات کشور این آمادگی را دارند که ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات خبرگان رهبری را انجام دهند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار