جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

انتقاد قطر از عدم تصویب قطعنامه‌های پیشنهادی درباره غزه

انتقاد قطر از عدم تصویب قطعنامه‌های پیشنهادی درباره غزه نماینده قطر در سازمان ملل با بیان اینکه دوحه مشتاق ارسال کمک‌های اضطراری به نوار غزه است، گفت که تداوم حملات به این منطقه برای امنیت کل منطقه خطرناک است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده قطر در سازمان ملل طی نشست شورای امنیت درباره نوار غزه گفت: «تداوم حملات اسرائیل به غزه تنش‌زایی خطرناکی برای امنیت و ثبات منطقه تلقی می‌شود».

 

وی با بیان اینکه قطر بر اهمیت همکاری برای پایان دادن به چرخه خشونت تاکید می‌کند، توضیح داد: «قطر کانال‌های ارتباطی را با همه طرف‌ها باز نگه می‌دارد».

 

این دیپلمات قطری با بیان اینکه دوحه مشتاق ارسال کمک‌های اضطراری به نوار غزه است، اظهار داشت: «ما سیاسی‌کردن حمایت‌های بشردوستانه ارائه شده توسط قطر در بیانیه امروز اسرائیل را شدیداً رد می‌کنیم».

 

وی همچنین افزود: «ما از اینکه شورای امنیت نتوانست قطعنامه‌ای در مورد تحولات غزه تصویب کند، متأسف هستیم. صلح حتی در تاریک‌ترین و خطرناک‌ترین شرایط هنوز امکان‌پذیر است».

 

پیش از این، روسیه و گروه عربی در سازمان ملل، پیش‌نویس قطعنامه‌هایی را در شورای امنیت توزیع کردند که بر لزوم توقف حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکید می‌کرد اما با کارشکنی غربی‌ها این قطعنامه‌ها تصویب نشدند.

 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به بیش از ۵۵۰۰ هزار شهید و بیش از ۱۵ هزار مجروح رسیده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار