صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه

دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی رمز ارز

دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی رمز ارز رییس پلیس فتا غرب استان تهران از دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی رمز ارز خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سید نظام موسوی گفت: به دنبال مراجعه چندین نفر از شهروندان به پلیس فتا غرب استان تهران و طرح شکایت مبنی بر کلاهبرداری میلیاردی ‏ارز دیجیتال از آنان به بهانه سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستورکار کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت.

وی با اشاره حضور شاکیان در مقر انتظامی گفت: شکات در اظهارات خود به ماموران پلیس فتا گفتند که به تازگی در یکی از سایت‌ها با آگهی آموزش و سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز‌ها و چندین برابر کردن سرمایه‌های خود در مدت کوتاه از سوی افرادی با هویت نامعلوم آشنا شده و با اعتماد بی‌جا به آنها، غافل از نیت شوم این مجرمان، برای خرید رمز ارز، مبالغی را به حساب آنان واریز کرده‌اند.

رییس پلیس فتای غرب استان تهران با بیان اینکه در مجموع شکات در حدود ۷۰ میلیارد ریال به حساب کلاهبرداران واریز کرده بودند، گفت: کلاهبرداران پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی شکات نبودند و همین موضوع نیز سبب شکایت مالباختگان شده بود.

موسوی با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتای غرب استان تهران با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، سه کلاهبردار را که در خارج از کشور ساکن بودند مورد شناسایی قرار دادند، گفت: تحقیقات ادامه داشت تا اینکه ماموران متوجه شدند که یکی از متهمان به تازگی به منزل پدری خود در محدوده صادقیه تهران رفته است. در همین راستا نیز هماهنگی با مقام قضایی انجام شده و ماموران در عملیاتی این فرد را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

وی با بیان اینکه این پرونده تاکنون هفت شاکی داشته است، گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به کلاهبرداری از شهروندان به مبلغ ۷۰ میلیارد ریال اعتراف کرد و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد. برای این فرد پرونده‌ای تشکیل شد و او برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. تحقیقات برای دستگیری دو هم‌دست دیگر متهم نیز ادامه دارد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار