محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی رمز ارز

رییس پلیس فتا غرب استان تهران از دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی رمز ارز خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سید نظام موسوی گفت: به دنبال مراجعه چندین نفر از شهروندان به پلیس فتا غرب استان تهران و طرح شکایت مبنی بر کلاهبرداری میلیاردی ‏ارز دیجیتال از آنان به بهانه سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستورکار کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت.

وی با اشاره حضور شاکیان در مقر انتظامی گفت: شکات در اظهارات خود به ماموران پلیس فتا گفتند که به تازگی در یکی از سایت‌ها با آگهی آموزش و سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز‌ها و چندین برابر کردن سرمایه‌های خود در مدت کوتاه از سوی افرادی با هویت نامعلوم آشنا شده و با اعتماد بی‌جا به آنها، غافل از نیت شوم این مجرمان، برای خرید رمز ارز، مبالغی را به حساب آنان واریز کرده‌اند.

رییس پلیس فتای غرب استان تهران با بیان اینکه در مجموع شکات در حدود ۷۰ میلیارد ریال به حساب کلاهبرداران واریز کرده بودند، گفت: کلاهبرداران پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی شکات نبودند و همین موضوع نیز سبب شکایت مالباختگان شده بود.

موسوی با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتای غرب استان تهران با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، سه کلاهبردار را که در خارج از کشور ساکن بودند مورد شناسایی قرار دادند، گفت: تحقیقات ادامه داشت تا اینکه ماموران متوجه شدند که یکی از متهمان به تازگی به منزل پدری خود در محدوده صادقیه تهران رفته است. در همین راستا نیز هماهنگی با مقام قضایی انجام شده و ماموران در عملیاتی این فرد را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

وی با بیان اینکه این پرونده تاکنون هفت شاکی داشته است، گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به کلاهبرداری از شهروندان به مبلغ ۷۰ میلیارد ریال اعتراف کرد و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد. برای این فرد پرونده‌ای تشکیل شد و او برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. تحقیقات برای دستگیری دو هم‌دست دیگر متهم نیز ادامه دارد. / مهر

ارسال نظر