وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی رمز ارز

رییس پلیس فتا غرب استان تهران از دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیارد ریالی رمز ارز خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سید نظام موسوی گفت: به دنبال مراجعه چندین نفر از شهروندان به پلیس فتا غرب استان تهران و طرح شکایت مبنی بر کلاهبرداری میلیاردی ‏ارز دیجیتال از آنان به بهانه سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستورکار کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت.

وی با اشاره حضور شاکیان در مقر انتظامی گفت: شکات در اظهارات خود به ماموران پلیس فتا گفتند که به تازگی در یکی از سایت‌ها با آگهی آموزش و سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز‌ها و چندین برابر کردن سرمایه‌های خود در مدت کوتاه از سوی افرادی با هویت نامعلوم آشنا شده و با اعتماد بی‌جا به آنها، غافل از نیت شوم این مجرمان، برای خرید رمز ارز، مبالغی را به حساب آنان واریز کرده‌اند.

رییس پلیس فتای غرب استان تهران با بیان اینکه در مجموع شکات در حدود ۷۰ میلیارد ریال به حساب کلاهبرداران واریز کرده بودند، گفت: کلاهبرداران پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی شکات نبودند و همین موضوع نیز سبب شکایت مالباختگان شده بود.

موسوی با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتای غرب استان تهران با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، سه کلاهبردار را که در خارج از کشور ساکن بودند مورد شناسایی قرار دادند، گفت: تحقیقات ادامه داشت تا اینکه ماموران متوجه شدند که یکی از متهمان به تازگی به منزل پدری خود در محدوده صادقیه تهران رفته است. در همین راستا نیز هماهنگی با مقام قضایی انجام شده و ماموران در عملیاتی این فرد را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

وی با بیان اینکه این پرونده تاکنون هفت شاکی داشته است، گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به کلاهبرداری از شهروندان به مبلغ ۷۰ میلیارد ریال اعتراف کرد و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد. برای این فرد پرونده‌ای تشکیل شد و او برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. تحقیقات برای دستگیری دو هم‌دست دیگر متهم نیز ادامه دارد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار