انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

حماس: جنگ هنوز شروع نشده/ شکست تاریخی در انتظار حمله زمینی دشمن است

معاون رییس دفتر سیاسی جنبش حماس در گفتگو با المنار اعلام کرد: اگر دشمن زمینی وارد غزه شود، صفحه جدید و باشکوهی برای مردم ما باز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۵ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صالح العاروری، معاون رییس دفتر سیاسی حماس شامگاه چهارشنبه گفت که ما شاهد حماسه‌سازی دلاورانه مقاومت لبنان در برابر اشغالگران هستیم.

وی که با شبکه خبری المنار مصاحبه می‌کرد، گفت: «حزب‌الله در تمامی سطوح نظامی و سیاسی فعالیت دارد و این نبرد، نبرد آن‌ها نیز هست و هدف و سرنوشت ما یکی است».

معاون رییس دفتر سیاسی جنبش حماس افزود: حمله جنایتکارانه صهیونیست‌ها منجر به تلفات زیادی در میان غیرنظامیان می‌شود و دشمن اطمینان خاطر دارد که دشمن غربی از آن‌ها حمایت می‌کند.

وی اضافه کرد: نبرد و سرنوشت ما در راه قدس یکی است و ما در این جنگ همواره در ارتباط هستیم و تمام دیدار‌ها با حزب‌الله علنی نمی‌شود. ما در روز نخست جنگ با سید دیدار کردیم.

العاروری گفت: اگر دشمن زمینی وارد غزه شود، صفحه جدید و باشکوهی برای مردم ما باز خواهد شد و اشغالگران شکست بی‌سابقه‌ای را متحمل خواهند شد.

نیرو‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو آغاز کردند و رژیم اسرائیل برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملاً چراغ سبز و مجوزی برای رژیم صهیونیستی در ادامه کشتار بی رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

طبق آخرین امار اعلامی وزارت بهداشت غزه، تجاوزات رژیم صهیونیستی تا کنون منجر به شهادت ۶ هزار و ۵۴۶ نفر ازجمله ۲ هزار و ۷۰۴ کودک شده است. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار