پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

امیرعبداللهیان: دیدگاه‌ کشورمان درباره تحولات فلسطین را در مجمع عمومی سازمان ملل بیان خواهم کرد

امیرعبداللهیان: دیدگاه‌ کشورمان درباره تحولات فلسطین را در مجمع عمومی سازمان ملل بیان خواهم کرد وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نشست سازمان ملل درباره مسائل فلسطین اعلام کرد: دیدگاه کشورمان را در این خصوص در مجمع عمومی سازمان ملل بیان خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان؛ وزیر امور خارجه کشورمان درباره نشست سازمان ملل درباره تحولات فلسطین در شبکه ایکس نوشت: امروز طی سخنرانی، دیدگاه‌ کشورمان پیرامون تحولات فلسطین را در مجمع عمومی سازمان ملل بیان خواهم کرد.

 

وی افزود: ‏با توجه به نافرجامی و وتوی قطعنامه‌های پیشنهادی در شورای امنیت، برای صدور قطعنامه در مجمع عمومی، توقف جنایات جنگی صهیونیست‌ها در غزه و ارسال کمک‌ انسانی به این منطقه تلاش می‌شود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان بامداد امروز به منظور شرکت در اجلاس فوق‌العاده مجمع عمومی سازمان ملل متحد در خصوص فلسطین و نیز استمرار رایزنی‌ها با مسؤلان بین‌المللی، وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد و مورد استقبال امیرسعید ایروانی سفیر و دیپلمات‌های ارشد کشورمان نزد سازمان ملل متحد قرار گرفت.

 

امیرعبداللهیان در بدو ورود به نیویورک در جمع خبرنگاران گفت: شرایط منطقه غرب آسیا با توجه به قتل عام و نسل کشی که درباره مردم غیر نظامی غزه در جریان است و حمایت هایی که آمریکا و تعداد معدودی از کشورهای اروپایی بطور کورکورانه اما تمام عیار از رژیم صهیونیستی انجام می دهند، به نقطه نگران کننده‌ای برای همه کشورهای منطقه رسیده و هر آن احتمال خارج شدن کنترل از دست همه طرف ها وجود دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: سه‌شنبه این هفته نشست شورای امنیت به موضوع فلسطین پرداخت و وزیر امور خارجه برزیل (بعنوان رئیس دوره ای شورای امنیت) دعوتی بعمل آورده بود که در این نشست حضور پیدا کنم، اما به دلیل اینکه روز سه شنبه تا دیروقت نشست 3+3 قفقاز جنوبی را در تهران داشتیم، امکان اینکه به موقع برسیم، فراهم نبود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار