خودداری نتانیاهو از امضای طرح حمله زمینی به غزه-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

خودداری نتانیاهو از امضای طرح حمله زمینی به غزه

روزنامه نیویورک نوشت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از امضای طرح حمله زمینی به نوار غزه خودداری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 27
کد خبر: ۲۱۰۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه نیویورک‌تایمز آمریکا نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی طرح حمله زمینی به نوار غزه را نهایی کرده اما «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم با خودداری از امضای آن مقام‌های ارشد ارتش را عصبانی کرده است.

این روزنامه به نقل از منابع مطلع گزارش داده است که بخشی از دلایل نتانیاهو برای امتناع از امضای این طرح این است که او خواستار موافقت متفق‌القول همه اعضای کابینه جنگ است.

تحلیلگران به نیویورک‌تایمز گفته‌اند نتانیاهو تمایلی برای صدور دستور یکجانبه برای پیشبرد این عملیات ندارد چرا که نگران است در صورت شکست عملیات تنها مقصر آن قلمداد شود.

در همین راستا روزنامه مذکور نوشته است، نظامیان رژیم اسرائیل در نزدیکی مرز غزه تجمع کرده‌اند میان سران نظامی و سیاسی این رژیم درباره نحوه و زمان و حتی انجام شدن یا نشدن حمله زمینی اختلاف وجود دارد.

بر اساس گزارش فوق، سران اسرائیلی علی‌رغم آنکه وعده داده‌اند عملیات حماس را تلافی کنند بر سر نحوه پیشبرد این وعده اتفاق‌نظر ندارند.

همچنین برخی از مقام‌های رژیم صهیونیستی نگرانند، حمله زمینی ممکن است آنها را درگیر یک جنگ شهری بی‌پایان در داخل شهر غزه کند.

مضاف بر این، در خصوص اینکه آیا عملیات بایستی به صورت یک حمله عمده و بزرگ انجام شود یا اینکه در قالب چندین عملیات کوچک پیش برده شود نیز اختلاف نظر وجود دارد، این سوال که در صورت ساقط کردن حماس چه کسی باید بر غزه حکمرانی کند از جمله دیگر نگرانی‌ها درباره این عملیات است.

از روز شنبه (15 مهرماه) گروه‌های مقاومت غزه عملیات «طوفان الاقصی» را در دفاع از مسجدالاقصی در برابر اقدامات و یورش‌های صهیونیست‌ها آغاز کردند که طی آن مقاومت توانست به داخل اراضی 1948 نفوذ کند. این عملیات ترکیبی از عملیات زمینی، هوایی، دریایی و موشکی بود و بنا به اذعان صهیونیست‌ها و ناظران، بی‌سابقه‌ترین عملیات ضد اسرائیلی در طول تاریخ اشغال اراضی فلسطین در هفت دهه گذشته بود.

در نتیجه این عملیات بنا به آمار رسمی 1400 نفر از نظامیان و غیرنظامیان صهیونیست در اراضی داخلی فلسطین کشته شده‌اند که بنا به اعتراف ارتش رژیم صهیونیستی 310 نظامی تاکنون کشته شده و در طول این مدت 229 صهیونیست به اسارت مقاومت فلسطین در آمده است.

رژیم اسرائیل در واکنش به این عملیات، دیوانه‌وار غزه را از زمین و آسمان هدف قرار داد. وزارت بهداشت فلسطین امروز اعلام کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه 7هزار و 326 نفر شهید برجای گذاشته که شامل 3038 کودک، 1726 زن و 414 سالمند می‌باشد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده