رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شرط حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی

شرط حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه خبر داد که این جنبش آماده توافقی است که بر اساس آن، همه اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی در قبال همه اسرای نزد مقاومت، آزاد شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه از آمادگی این جنبش برای توافق با رژیم صهیونیستی بر سر اسرای بین دو طرف خبر داد.

السنوار گفت که حماس آماده توافقی است که بر اساس آن، همه اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی در قبال همه اسرای نزد مقاومت، آزاد شوند.

«ابوعبیده» سخنگوی کتائب القسام هم پیش از این گفت که ۵۰ اسیر صهیونیست در بمباران نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیدند. کتائب القسام طی چند روز گذشته چهار اسیر را با میانجی‌گری قطر و مصر، آزاد کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی هم گفته بود که نیرو‌های مقاومت حماس، ۲۰۰ نفر را به اسارت گرفته‌اند. پیش از این ارتش رژیم اشغالگر مدعی شده بود که حماس، ۱۵۵ نفر را اسیر کرده است.

ابوعبیده پیشتر گفته بود که تعداد اسرای صهیونیست در غزه نزدیک به ۲۵۰ نفر هستند که ۲۰۰ نفر آن‌ها در نزد القسام و بقیه نیز در نزد دیگر گروه‌های مقاومت هستند.

شبکه «الجزیره» هم روز گذشته خبر داد که مذاکراتی برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه و تکمیل توافق تبادل اسرا در جریان است.

الجزیره به نقل از منابع خود نوشت: «مذاکرات برای توافق آتش‌بس و تکمیل توافق تبادل اسرا بین حماس و اسرائیل با میانجیگری قطر به‌سرعت در جریان است».

مسئولان صهیونیستی که از عملیات زمینی در غزه به شدت می‌ترسند، مدعی هستند که با ادامه عملیات در این شهر، آزادی گروگان‌های صهیونیست آسانتر خواهد بود. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم امشب ادعا کرد که «شاید حمله زمینی، به آزادی گروگان‌ها کمک کند». / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار