سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

احكام رهبر انقلاب براى پرویز فتاح و حسین دهقان

احكام رهبر انقلاب براى پرویز فتاح و حسین دهقان حضرت آیت الله خامنه‌ای در احکامی جداگانه آقایان پرویز فتاح را به سمت رئیس ستاد اجرایی و حسین دهقان را به رئیس بنیاد مستضعفان منصوب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،حضرت آیت الله خامنه‌ای در حکمی پرویز فتاح را به سمت رئیس ستاد اجرایی و حسین دهقان را به رئیس بنیاد مستضعفان منصوب کردند.

حکم رهبر انقلاب برای انتصاب حسین دهقان

توانمندسازی اقشار ضعیف و به کار گرفتن این امانت ملی برای آبادانی و پیشرفت در مناطق محروم و به کارگیری نیروهای جوان و متخصص انقلابی و جهادی با رعایت بندهای اقتصاد مقاومتی از مهمترین مطالبات رهبر انقلاب از حسین دهقان است.

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی برای انتصاب حسین دهقان به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای حسین دهقان دام توفیقُه

با انتقال جناب آقای فتاح به ستاد اجرائی فرمان امام و با تقدیر و تشکر از مدیریت مسئولانه و پرتلاش ایشان در جهت خدمت به محرومان، جنابعالی را که از سوابق برجسته‌ای در مدیریت های کلان برخوردار می باشید، به ریاست بنیاد مستضعفان منصوب می‌کنم.

مهمترین توصیه‌ اینجانب توانمندسازی اقشار ضعیف و به کار گرفتن این امانت ملی برای آبادانی و پیشرفت در مناطق محروم،و به کارگیری نیروهای جوان و متخصص انقلابی و جهادی با رعایت بندهای اقتصاد مقاومتی است. توفیقات شما را از خداوند متعال خواستارم.

گفتنی است، حسین دهقان رئیس جدید بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی فعالیت خود را از سال ۱۳۵۸ با عضویت در سپاه پاسداران آغاز کرد و در طول جنگ ایران و عراق از اعضای این نهاد بود. او از ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۹ جانشین فرمانده نیروی هوایی سپاه، از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰ فرمانده نیروی هوایی سپاه و از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ جانشین رئیس ستاد مشترک سپاه بود.

دهقان در دولت هفتم بعنوان قائم‌مقام وزیر دفاع و در دولت‌های هشتم و نهم؛ بعنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران فعالیت می‌کرد و در دولت یازدهم، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود.

احكام رهبر انقلاب براى پرویز فتاح و حسین دهقان

حکم رهبر انقلاب برای انتصاب پرویز فتاح

رهبر انقلاب از فتاح نیز خواسته اند برای رفع محرومیت‌های اقشار ضعیف و توانمندسازی آنان و رسیدگی به مناطق محروم تلاش کنند.

متن حکم رهبر انقلاب برای انتصاب پرویز فتاح هم در ادامه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای مهندس سیّد پرویز فتاح دام توفیقه

ستاد اجرائی فرمان امام در شمار نهادهای پربهره برای کشور و از یادگارهای با برکت امام راحل رضوان‌الله‌علیه است. در سال‌های اخیر با ابتکارها و تلاش‌های پرثمر جناب آقای دکتر مخبر این نهاد به جایگاه برجسته‌ ای در خدمت‌رسانی چند جانبه به کشور و رفع محرومیت و سازندگی و سلامت دست یافت. اکنون با کناره‌گیری ایشان، ریاست ستاد اجرائی را به جنابعالی که دارای تجربیات با ارزشی در خدمت به محرومان در کمیته‌ی امداد و بنیاد مستضعفان می‌باشید، می‌سپارم.

وظیفه‌ اصلی این ستاد، رفع محرومیت‌های اقشار ضعیف و توانمندسازی آنان و رسیدگی به مناطق محروم است. برنامه‌ریزی براساس خطوط اصلی مذکور در پیوست این حکم و پیگیری جدی کارها را از شما انتظار دارم.

لازم می‌دانم از خدمات با ارزش جناب آقای مخبر صمیمانه تشکر کنم.

سیدعلی خامنه‌ای/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار