عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ظریف: امکان مذاکره برای بازنگریِ مفاد برجام وجود ندارد

ظریف: امکان مذاکره برای بازنگریِ مفاد برجام وجود ندارد وزیر خارجه ایران تاکید کرد که تهران هیچ مذاکره‌ای در زمینه بازنگری مفاد برجام انجام نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد جواد وزیر خارجه ایران در گفت وگو با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که تهران هیچ مذاکره ای برای بازنگری در برجام انجام نخواهد داد.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، ظریف در ابتدای دیدار خود با سرگئی لاوروف امکان بازنگری درباره برجام را رد کرد و در زمینه باز کردن جعبه پاندورا هشدار داد.

 

وی افزود: مساله بازنگری در برنامه جامع اقدام مشترک نیست، چرا که همانطور که می‌دانید ایران و روسیه از همان ابتدا در مذاکرات منتهی به توافق حضور داشتند و امکان اینکه این جعبه پاندورا باز شود و دوباره آن را ببندیم وجود ندارد.

 

وزیر خارجه کشورمان که یک شنبه شب برای رایزنی با مقامات روس درباره برجام وارد مسکو شده در بدو ورود به روسیه گفت: نیاز است درباره موضوعات مختلف روابط دوجانبه با دوستان روس صحبت کنیم. آقای اردکانیان (وزیر نیرو) رئیس کمیسیون مشترک ایران و روسیه در اینجا حضور دارند که درباره روابط دوجانبه با طرف روسی صحبت می کنند.

 

وی افزود: بنده هم علاوه بر بحث های دوجانبه‌ای که درباره همکاری‌های دوجانبه داریم، درباره مسائل منطقه‌ای گفتگو خواهم کرد. بحث سوریه را داریم و در آستانه اجلاس آستانه در ترکیه هستیم و نیاز است در این خصوص هماهنگی شود، درباره بحث یمن و تجاوزات رژیم صهیونیستی در منطقه و تحولات جدی که در افغانستان در جریان است نیز نیاز است گفتگو داشته باشیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار