جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

دیپلمات فلسطینی: غزه اکنون جهنم روی زمین است

دیپلمات فلسطینی: غزه اکنون جهنم روی زمین است نماینده فلسطین در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه طی سخنرانی در شورای امنیت گفت که هیچ جای امنیتی برای ساکنان نوار غزه وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ریاض منصور» نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت گفت که هیچ جای امنیتی برای ساکنان نوار غزه وجود ندارد.

 

منصور با بیان اینکه اکثر جمعیت غزه به دلیل حملات رژیم موقت صهیونیستی آواره شده‌اند، توضیح داد: «غزه اکنون جهنم روی زمین است».

 

وی با درخواست از شورای امنیت برای صدور قطعنامه‌ای جهت اعمال آتش‌بس در نوار غزه، اظهار داشت: «۳۵۰۰ کودک فلسطینی کشته شدند یعنی یک کودک فلسطینی در هر ۵ دقیقه. هزاران فلسطینی [مجروح] نیز در حال مرگ هستند».

 

این دیپلمات فلسطینی در ادامه پرسید: «آیا مردم فلسطین حق ندارند آزادانه زندگی کنند و از خود دفاع کنند؟ چرا برخی از اعضای شورای امنیت حق اسرائیل برای دفاع از خود را بدون اشاره به فلسطینی‌ها تایید می‌کنند؟»

 

اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد سه‌شنبه گردهم آمده تا به درخواست نمایندگی امارات عربی متحده، جلسه‌ای اضطراری درباره وضعیت بحرانی نوار غزه و تداوم حملات جنایتکارانه رژیم موقت صهیونیستی به این منطقه برگزار کنند.

 

منابع فلسطینی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند در پی ۲۳ روز حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ۸۳۰۶ نفر به شهادت رسیده و ۲۱ هزار و ۴۸ تن نیز مجروح شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار