عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا»

دیپلمات فلسطینی: غزه اکنون جهنم روی زمین است

نماینده فلسطین در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه طی سخنرانی در شورای امنیت گفت که هیچ جای امنیتی برای ساکنان نوار غزه وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ریاض منصور» نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت گفت که هیچ جای امنیتی برای ساکنان نوار غزه وجود ندارد.

 

منصور با بیان اینکه اکثر جمعیت غزه به دلیل حملات رژیم موقت صهیونیستی آواره شده‌اند، توضیح داد: «غزه اکنون جهنم روی زمین است».

 

وی با درخواست از شورای امنیت برای صدور قطعنامه‌ای جهت اعمال آتش‌بس در نوار غزه، اظهار داشت: «۳۵۰۰ کودک فلسطینی کشته شدند یعنی یک کودک فلسطینی در هر ۵ دقیقه. هزاران فلسطینی [مجروح] نیز در حال مرگ هستند».

 

این دیپلمات فلسطینی در ادامه پرسید: «آیا مردم فلسطین حق ندارند آزادانه زندگی کنند و از خود دفاع کنند؟ چرا برخی از اعضای شورای امنیت حق اسرائیل برای دفاع از خود را بدون اشاره به فلسطینی‌ها تایید می‌کنند؟»

 

اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد سه‌شنبه گردهم آمده تا به درخواست نمایندگی امارات عربی متحده، جلسه‌ای اضطراری درباره وضعیت بحرانی نوار غزه و تداوم حملات جنایتکارانه رژیم موقت صهیونیستی به این منطقه برگزار کنند.

 

منابع فلسطینی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند در پی ۲۳ روز حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ۸۳۰۶ نفر به شهادت رسیده و ۲۱ هزار و ۴۸ تن نیز مجروح شدند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار