وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

حمله موشکی مجدد مقاومت به تل‌آویو

گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس بار دیگر با شلیک چند موشک تل‌آویو ر هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق گفته منابع مطلع، چند موشک به مناطق مختلف شهر تل‌آویو اصابت کرده است. برپایه این گزارش، آژیر‌های خطر هم اکنون در مرکز تل‌آویو و مناطق اطراف آن ازجمله «بنی براک»، «رمات غان» و «غفعاتایم» به صدا درآمده است.

گردان‌های القسام در این باره اعلام کرد که تل‌آویو را در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه هدف قرار داده است.

ساعاتی قبل نیز منابع رسانه‌ای از حملات راکتی همزمان مقاومت به شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه و تل‌آویو خبر دادند.

گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس در این باره اعلام کرد که تل آویو و مناطق اطراف آن را هدف حمله راکتی قرار داده است.

عملیات طوفان الاقصی درحالی وارد بیست و پنجمین روز خود شده که خبر‌ها از تشدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، درمانی و مدارس غزه حکایت دارد و این منطقه از زمین، دریا و آسمان زیر بمباران سلاح‌های مرگبار رژیم آپارتاید تل‌آویو قرار دارد و این در حالی است که مقامات واشنگتن حمایت همه جانبه خود از رژیم صهیونیستی را به اوج خود رسانده اند.

ارتش رژیم صهیونیستی که از نبرد با رزمندگان مقاومت درمانده شده فقط به دنبال کشتار مردم غزه می‌باشد تا از این راه به مقاومت فشار بیاورد و برنامه‌های خود را تحمیل کند، غافل از این که تمام مردم غزه عضو مقاومت ضدصهیونیستی هستند. / سما

ارسال نظر