آمریکا صحنه‌گردان نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند
ابوالفضل ظهره وند، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

آمریکا صحنه‌گردان نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه

ابوالفضل ظهره وند، کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اقتصاد آمریکا به فروش تسلیحات نظامی متکی است، گفت: با اینکه به‌ظاهر رژیم صهیونیستی در غزه نسل‌کشی می‌کند، اما صحنه‌گردان آمریکاست و سنتکام فرماندهی اتاق جنگ را در تل‌آویو بر عهده دارد.
ابوالفضل ظهره وند، کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۳۶۹

آمریکا صحنه‌گردان نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه و لوید آستین وزیر دفاع آمریکا با حضور در جلسه کمیته کمک‌های خارجی مجلس سنا درباره کمک‌های نظامی ١٠٦ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و رژیم صهیونیستی سخنرانی کردند. حامیان فلسطین و معترضان به جنگ نیز با آغشتن دستان خود به رنگ خون و سر دادن شعارهایی همچون «حمایت از نسل‌کشی مردم غزه را متوقف کنید»، «قتل‌عام در غزه را متوقف کنید» و «کودکان غزه را نجات دهید» اعتراض خود را نسبت به رویکرد یک جانبه آمریکا در قبال فلسطین نشان دادند.


شماری از معترضان به کمک‌های نظامی آمریکا به ارتش رژیم صهیونیستی و بمباران شدید نوار غزه با حضور در جلسه سخنرانی بلینکن در سنا، اعتراض خود را به رویکرد آمریکا در قبال درگیری‌ میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های فلسطینی نشان دادند.

آمریکا بحران آفرین اصلی در عرصه بین الملل و با برهم زدن ثبات و امنیت در نقاط مختلف جهان به دنبال حفظ قدرت دلار است


ابوالفضل ظهره وند، کارشناس مسائل سیاسی درباره اظهارات سخنگوی وزارت دفاع چین که گفت، دولت های آمریکا به ایجاد بحران و جنگ در عرصه بین الملل معتاد هستند، به «راهبرد معاصر» گفت: آمریکا به دنبال بحران آفرینی دائمی در عرصه بین الملل است و با توجه به نمونه های متعدد از جنگ افروزی آمریکا در دهه های گذشته می توان اثبات کرد این کشور برای بقا چاره ای جز ایجاد بحران و کلید زدن درگیری در عرصه بین المللی پیش روی خود نمی بیند.


وی افزود: پیش تر نیز سخنگوی وزارت دفاع چین گفته بود، دولت های آمریکا به ایجاد بحران و جنگ در عرصه بین الملل معتاد هستند. در واقع بارها برای مردم جهان ثابت شده زیست آمریکا بر جنگ و درگیری بنیان نهاده شده است؛ به همین دلیل باید همه کشورهای دنیا که علاقه ای به ایجاد بحران و درگیری در عرصه بین الملل ندارند، آمریکا و سیاست هایش را نزد افکار عمومی جهان رسوا کنند.


کارشناس مسائل سیاسی درباره چرایی بحران آفرینی و تلاش آمریکا برای ایجاد درگیری های بین المللی گفت: همه دنیا واقف هستند اقتصاد آمریکا بر پایه بحران تعریف شده و متکی بر فروش تسلیحات نظامی است. فروش سلاح و کلید خوردن جنگ های متعدد در نقاط مختلف جهان باعث می شود آمریکا از سویی سلاح بفروشد و از سوی دیگر خود را در ظاهری ادعایی به عنوان مدیریت بحران وارد عمل کند.


ظهره وند گفت: آمریکایی ها در ظاهر تلاش می کنند ماهیت خود را به افکار عمومی جهان این گونه القا کنند که مایلند با شعار ادعایی دفاع از حقوق بشر پرچمدار مدیریت بحران های بین المللی باشند، در حالی که جز مداخله در امور ملت ها کاری نمی کنند.


کارشناس مسائل سیاسی معتقد است: آمریکا بحران آفرین اصلی در عرصه بین الملل و با برهم زدن ثبات و امنیت در نقاط مختلف جهان به دنبال حفظ قدرت دلار است. واشنگتن قصد دارد با کاهش ارزش پول سایر ملت ها ناشی از جنگ افروزی، به صورت مصنوعی هژمونی دلار را در اقتصاد بین الملل حفظ کند.


وی افزود: آمریکا سال هاست پول بدون پشتوانه چاپ می کند، زیرا خوب می داند در زمان جنگ های منطقه ای و بین المللی تقاضا برای کالا کم می شود و دیگر نیاز نیست دلار از پشتوانه طلا برخوردار باشد؛ به همین دلیل بحران زایی برای آمریکا موقعیت هژمونیک ایجاد می کند.


ظهره وند معتقد است: تردیدی وجود دارد آمریکایی ها در تاریخ 240 ساله خود دست کم 120 جنگ به پا کرده و تقریباً هر دو سال یک بار در نقطه ای از جهان بحران کلید زده اند. به نظر می آید مخالفت با جنگ طلبی و ایجاد بحران به وسیله آمریکا باید درعرصه بین الملل به موضع گیری جهانی تبدیل و اعتبار و حیثیت پوشالی آمریکا نزد افکار عمومی خدشه دار شود.

به نظر می آید مخالفت با جنگ طلبی و ایجاد بحران به وسیله آمریکا باید درعرصه بین الملل به موضع گیری جهانی تبدیل و اعتبار و حیثیت پوشالی آمریکا نزد افکار عمومی خدشه دار شود


کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه صحنه گردان نسل کشی در غزه آمریکاست، گفت: با اینکه به ظاهر رژیم صهیونیستی در غزه نسل کشی می کند، اما صحنه گردان آمریکاست و سنتکام فرماندهی اتاق جنگ را در تل آویو برعهده دارد. شدت وابستگی رژیم صهیونیستی به حمایت های اطلاعاتی و مالی آمریکا سال هاست برای مردم جهان آشکار شده و به جاست آمریکا را کشوری معتاد به جنگ بنامیم.


ظهره وند معتقد است: اقتصاد آمریکا متکی به جنگ و درگیری است و بدون جنگ افروزی فرو می پاشد. امروز آمریکا به واسطه چاپ حجم عظیمی از دلار بدون پشتوانه بالغ بر 60 تریلیون دلار بدهی دارد و واشنگتن به مردم خود بالغ بر 30 تریلیون دلار بدهکار است.


وی تصریح کرد: اقتصاد آمریکا بدهکار و فروپاشیده است، لذا چاره ای جز ایجاد بحران ندارد و با بحران زایی می تواند زیست کند. به تعبیری دولت آمریکا مانند بچه پولداری است که چک بی محل می کشد، خوب زندگی و مدام تلاش می کند چک ها وصول نشوند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده