شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید

الحدث: در حمله حزب‌الله، یک نظامی اسرائیل کشته و یک نظامی دیگر زخمی شد

الحدث: در حمله حزب‌الله، یک نظامی اسرائیل کشته و یک نظامی دیگر زخمی شد حزب‌الله لبنان اعصر امروز (۱۰ آبان) با موشک و گلوله توپخانه مواضع ارتش صهیونیستی در نزدیکی مرز لبنان را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که عصر امروز (۱۰ آبان) در ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه به وقت محلی مواضع ارتش رژیم اشغالگر را هدف قرار داده که موجب تلفات در میان صهیونیست‌ها شده است.

در این بیانیه آمده است: «در ساعت ۱۵:۳۰ بعدازظهر چهارشنبه، مجاهدین مقاومت اسلامی مقر گردان جدید "زرعیت" و تجمع خودرو‌ها و نیرو‌های این گردان را در منطقه "خله ورده" با گلوله‌های توپ و موشک‌های مناسب هدف قرار دادند که موجب تلفات تأیید شده در آن‌جا شده است».

در این راستا شبکه الجدث نیز خبر داد که طی حملات حزب الله لبنان یک نظامی رژیم اشغالگر به هلاکت رسیده و یک نظامی دیگر زخمی شده است.

حزب‌الله لبنان همچنین، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در پیامی بر حمایت کامل خود از مقاومت فلسطین تاکید کرد و گفت: «دستان ما در کنار دستان شما روی ماشه است و ما برای حمایت از اقصایمان و مردم مستضعفمان در فلسطین عزیز با دشمن خداوند در پیکار هستیم، پس گردن‌ها را بزنید و انگشانشان را قطع کنید و یقین بدانید که شهدای شما و شهدای ما راه قدس هستند تا روز فتح مبین».

جنبش حزب الله لبنان روز گذشته نیز خبر داد که از هشتم اکتبر، ۱۰۵ حمله علیه سیستم‌های جاسوسی، ارتباطی و راداری دشمن صهیونیستی انجام داده است و در جریان عملیات در مرز‌های جنوبی این کشور، ۱۲۰ نظامی صهیونیست، کشته و زخمی شده، ۹ تانک منهدم و یک پهپاد سرنگون شده است.

در همین حال قرار است سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان روز جمعه (سوم نوامبر، ۱۲ آبان) سخنرانی کند. کانال‌های خبری نزدیک به حزب‌الله، شامگاه دوشنبه یک تیزر در این خصوص منتشر کردند که توجه بسیاری را در این شرایط حساس به خود جلب کرد.

این سومین ویدئو از سید حسن نصرالله در طول سه روز بود که همچنان به آماده‌سازی برای هدف قرار دادن اشغالگران صهیونیست اشاره دارد.

شبکه ماهواره‌ای المیادین، در این خصوص گزارش داد آمریکا سخنرانی سید حسن نصرالله را از نزدیک دنبال می‌کند و رژیم صهیونیستی نیز نگران این سخنرانی است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار