آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

یورش شبانه نظامیان صهیونیست به نابلس

نظامیان رژیم صهیونیستی با تهدید به تخریب یک ساختمان در نزدیکی شهر نابلس در کرانه باختری اشغالی ساکنان آن را وادار به تخلیه منازلشان کردند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۳ - ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 03
کد خبر: ۲۱۱۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ویدئویی که شبکه خبری الجزیره در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده نشان می‌دهد نیرو‌های رژیم صهیونیستی در حال هدایت کردن گروهی از زنان فلسطینی در کرانه باختری اشغالی به هنگام ترک منزلشان هستند.

الجزیره گزارش داده ساکنان یک ساختمان مسکونی در نزدیکی شهر نابلس مجبور به ترک خانه‌هایشان شده‌اند، زیرا نیرو‌های رژیم صهیونیستی تهدید کرده‌اند که ساختمان را منفجر خواهند کرد.

گزارش الجزیره همچنین حاکی است نظامیان رژیم صهیونیستی خانه دیگری را در نزدیکی اردوگاه جنین محاصره کرده و با تهدید ساکنان به انفجار ساختمان از آن‌ها خواستند آنجا را تخلیه کنند.

نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد جمعه اقدام به انجام حملات جدید در کرانه باختری کردند. این حملات شبانه به یک اتفاق معمول در روز‌های گذشته تبدیل شده است.

روز گذشته هم رسانه‌های فلسطینی از یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به یک شهرک فلسطینی‌نشین در غرب نابلس خبر دادند.

به نوشته خبرگزاری شهاب، شهرک‌نشینان صهیونیست، اراضی کشاورزی و دارایی‌های فلسطینی‌ها را در شهرک دیر شرف در غرب نابلس به آتش کشیدند. نظامیان اسرائیلی نیز از رسیدن خودرو‌های آتش‌نشانی برای اطفای حریق در نابلس جلوگیری کردند.

جنبش مقاومت حماس، از روز شنبه (۷ اکتبر) عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم تروریست صهیونیست را آغاز کرد که تا به امروز ادامه دارد. در مقابل نیز رژیم صهیونیستی حمله همه‌جانبه‌ای را علیه نوار غزه آغاز کرد و همزمان برای مهار مقاومت در کرانه باختری، بر شدت یورش‌های خود علیه شهر‌های این منطقه افزود و علاوه بر به شهادت رساندن شماری از جوانان کرانه باختری، صد‌ها نفر از آن‌ها را به اسارت گرفت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار