سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

دست رد نتانیاهو به ضرب الاجل گانتس

دست رد نتانیاهو به ضرب الاجل گانتس اختلافات در بین مقامات رژیم صهیونیستی بالا گرفته است و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب به تهدید و شروط بنی گانتس عضو کابینه جنگ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای اعلام کرد اگر گانتس مصلحت داخلی را ترجیح می‌دهد و به دنبال بهانه برای براندازی دولت نیست پس باید به سه سوال پاسخ دهد.

در ادامه بیانیه نتانیاهو آمده است: آیا او آماده ادامه عملیات رفح برای نابودی گردان‌های حماس است و اگر چنین است چگونه است که در نیمه‌های این عملیات تهدید به فروپاشی کابینه جنگ می‌کند؟

دومین سؤال دفتر نخست وزیری رژیم صهیویستی خطاب به گانتس افزود: آیا او مخالف حاکمیت بر تشکیلات خودگردان فلسطین در غزه حتی بدون عباس است؟

در آخرین پرسش دفتر نتانیاهو آمده است: آیا گانتس در چهارچوب عملیات عادی‌سازی روابط با عربستان، حاضر به پذیرش کشور فلسطین در غزه و کرانه باختری است؟

دفتر نتانیاهو مدعی شد: موضع نخست وزیر در مورد این سه مسأله کاملاً واضح است: او مصمم به نابودی گردان‌های حماس است و مخالف ورود تشکیلات خودگردان به غزه است و کشور فلسطین در صورتی تشکیل شود قطعاً دولتی تروریستی خواهد بود.

در این بیانیه آمده است که ادامه کار کابینه جنگ برای تحقق تمامی اهداف جنگ از جمله استرداد اسرا مهم است و انتظار می‌رود که گانتز موضع خود در مورد این مسائل را برای مردم تشریح کند.

ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به اظهارات گانتس گفت: او رهبری کوچک و فریبکاری بزرگ است و از لحظه نخست پیوستن به دولت هدف اصلیش فروپاشی آن بود و سفرهایش به واشنگتن تنها بخش کوچکی از توطئه‌هایش بود.

در همین راستا وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی نیز به گانتس پیشنهاد استعفا داد و گفت: او می‌خواهد تشکیلات خودگردان را بر غزه حاکم کند.

وی مدعی شد: کابینه جنگ از مدت‌ها پیش به سمت چپ‌گرایی مایل شده و به وسیله‌ای برای تضعیف نخست وزیر و دولت راستگرا تبدیل شده است.

«بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت: چه بدون گانتس و چه با وی و به خاطر نظامیان اسرائیلی و ساکنان اسرائیل پیروز خواهیم شد

«بنی گانتس» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی شنبه شب اعلام کرد تا ۱۰ ژوئن (۲۱ خرداد) به نتانیاهو مهلت خواهد داد تا استراتژی مشخص جنگ را ارایه کند.

گانتس ساعاتی پیش اعلام کرد تا ۱۰ ژوئن (۲۱ خرداد) به نتانیاهو مهلت خواهد داد تا استراتژی مشخص جنگ را ارایه کند.

وی همچنین از نتانیاهو خواست چهارچوبی برای مذاکرات مشخص کند، اما نخست وزیر نپذیرفته است.

گانتس افزود که وی به دنبال حفظ دولت اسرائیل است، آما نه به قیمت این که اهداف جنگ در غزه محقق نشود.

وی که در کنفرانس خبری سخن می‌گفت، ادامه داد:جنگ بزرگی که اسرائیل وارد آن شده، درد‌های بزرگ اسرائیلی‌ها را آشکار کرد.

عضو شورای جنگ و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی تهدید کرد که اگر نتانیاهو خواسته‌های آنها را نپذیرد، از کابینه جنگ خارج خواهد شد.

او گفت: اگر نتانیاهو همین راه را در پیش بگیرد، مجبور به برگزاری انتخابات خواهیم شد.

گانتس طرح پیشنهادی اخیر برای مبادله اسرا را هم متوازن خواند و تاکید کردکه می‌توان آن را توسعه داد.

«یائیر لاپید» رهبر جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه و پیش از سخنان گانتس گفت که وی باید در سخنرانی امشب، خروج از بدترین کابینه ائتلافی تاریخ این رژیم را اعلام کند.

وی گفت: گانتس باید اعلام کند که در خیانت به اسرا، آواره شدن صهیونیست‌ها در شمال و نابودی اقتصاد رژیم صهیونیستی شریک نخواهد بود.

لاپید افزود: گانتس باید اعلام کند به ماندن نتانیاهو در قدرت کمک نمی‌کند و از کابینه کنونی به رهبری وی خارج خواهد شد و خواستار برگزاری انتخابات می‌شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار