دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هشدار وزش باد و بارش باران در ۶ استان / آماده‌باش هلال احمر

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران این سازمان در ۶ استان کشور در پی اعلام هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق محمودی با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور، گفت: بر اساس پیش‌بینی انجام شده از سوی سازمان هواشناسی کشور در روز دوشنبه، در نیمه جنوبی خراسان جنوبی، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی هرمزگان و در روز سه‌شنبه در نیمه شرقی مازندران، گلستان و نوار غربی و شمال خراسان شمالی و در روز چهارشنبه در نوار جنوبی و غرب گلستان و شرق مازندران بارش شدید و رگباری باران و وزش شدید باد، پیش‌بینی شده است؛ در همین راستا نیز سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، امدادگران این سازمان را در این استان‌ها به حالت آماده‌باش درآورده است.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز تمامی امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای پیشگیری و همچنین امدادرسانی به حوادث احتمالی برای امدادگران در نظر گرفته شده است، اما لازم است که مردم عزیز نیز نکاتی را مدنظر قرار دهند، از جمله این اینکه قبل از تردد از وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کنند، همچنین لازم است که از صعود به ارتفاعات و اسکان در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند و در هنگام وزش باد نیز از لبه پشت‌بام و بالکن، سازه‌های تبلیغاتی، درختان کهنسال و ساختمان‌های نیمه ساز فاصله بگیرند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر همچنین درباره ماموریت‌های هلال احمر در امدادرسانی به مناطق درگیر سیل و آب‌گرفتگی نیز گفت‌: از ۱۱ تا ۱۵ آبان‌ماه، ۵۴ تیم امدادی به مناطق متأثر از سیل و آب‌گرفتگی اعزام شدند. در این مدت ۱۰ استان اصفهان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، مازندران، همدان و یزد نیز متأثر از سیل و آب‌گرفتگی بودند.

وی با بیان اینکه که امدادگران در ۱۵ شهرستان و ۳۲ منطقه شامل ۲۷ روستا و ۵ شهر در این استان‌ها، خدمات امدادی ارائه دادند، گفت: در این مدت امدادرسانی به ۵۱۵ نفر، انتقال ۵۵ نفر به مناطق امن و اسکان اضطراری برای ۳۴ نفر، انجام شده است.

محمودی با اشاره به این که آب تجمیع شده در ۷۰ واحد مسکونی، تخلیه شد، افزود:۱۰ دستگاه چادر، ۷۸ تخته پتو، ۱۰ تخته موکت و ۳۰ بسته غذایی توزیع شد و امدادرسانی در گیلان، مازندران و یزد ادامه دارد. / ایسنا

ارسال نظر