سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم

وحیدی: تغییر اساسی در معادلات منطقه‌ای درحال رخ دادن است

وحیدی: تغییر اساسی در معادلات منطقه‌ای درحال رخ دادن است وزیر کشور در نشستی با فعالان حوزه فلسطین با بیان اینکه یک تغییر اساسی در معادلات منطقه ای در حال رخ دادن است، تصریح کرد: درست است که وقایع اخیر در منطقه ای به وسعت ۳۵۰ کیلومتر رخ می دهد اما تحولات عمیق فرهنگی را شکل داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر،  احمد وحیدی وزیر کشور شامگاه دوشنبه در نشستی با فعالان حوزه فلسطین، با بیان اینکه این یک سنت الهی است که مسیر حق با استقامت هموار شود، گفت: از روزی که انقلاب اسلامی پیروز شد تا امروز به جلو رفته ایم و هیچ گاه به عقب نرفته ایم هرچند که مشکلات و سختی وجود داشته است.

 

وی با یادآوری واقعه عاشورا اظهار کرد: همه پیروزی های ما از قِبَل آن واقعه جانگداز و سخت است و اسلام ناب، پس از این واقعه جاودانه شد.

 

وزیر کشور با بیان اینکه پیروزی های فلسطین با ایستادگی و مقاومت مردم مظلوم آن سرزمین آغاز شد، ادامه داد: این مقاومت معجزه آفرید. وعده قرآن است که اگر صبر و مقاومت کنید به پیروزی خواهید رسید و امروز یک نمود بسیار بارز آن، فلسطین است.

 

وحیدی بیش از ۱۰ هزار شهید که نیم بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل می دهند، نمونه بارز سبعیت رژیم صهیونیستی دانست و در عین حال اظهار کرد: این همه بمب بر سر مردم ریخته می شود اما همچنان شاهد استقامت مردم مظلوم اما مقاوم غزه هستیم و مظلومیت کودکان فلسطینی و کشته شدن ۵ هزار کودک، قطعا رژیم صهیونیستی را سرنگون خواهد کرد.

 

وزیر کشور بر ضرورت همکاری کشورهای اسلامی برای تحریم رژیم صهیونیستی تاکید کرد و از کشورهای همسایه فلسطین خواست مرزهای خود را برای امدادرسانی به مردم مظلوم غزه باز کنند.

 

وحیدی با بیان اینکه یک تغییر اساسی در معادلات منطقه ای در حال رخ دادن است، تصریح کرد: درست است که وقایع اخیر در منطقه ای به وسعت ۳۵۰ کیلومتر رخ می دهد اما تحولات عمیق فرهنگی را شکل داده است.

 

وی افزود: این تحول عمیق در حال شکل گرفتن است و محدود به آن سرزمین نیست. تظاهرات علیه رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های مهمی چون هاروارد و آکسفورد یکی از جلوه های این تحول است.

 

وزیر کشور با یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اینکه شکست رژیم خبیث شیطانی، جبران‌پذیر و ترمیم‌پذیر نیست، اظهار کرد: فلسطین همیشه برای جمهوری اسلامی ایران در اولویت بوده است و امروزه هم از اهمیت بالاتری برخوردار است.

 

وحیدی پیگیری کار در حوزه حقوقی و بین المللی را بسیار مهم دانست و گفت: نباید گذاشت این مظلومیت از جلوی وجدان بشری دور شود.

 

وی آگاه ساختن افکار عمومی جهانی نسبت به جنایات صهیونیستی را دیگر موضوعی دانست که فعالان حوزه فلسطین باید به آن بپردازند و در این زمینه اقدامات رسانه‌ای را مهم دانست.

 

وزیر کشور از تلاش های زنان و بانوان ایرانی در این مساله هم قدردانی کرد و گفت: خواهران ما در این مساله بسیار خوب، اقدام کرده اند و پیشرو بوده اند.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد به حق خون های ریخته شده کودکان و زنان مظلوم غزه، هرچه سریعتر شاهد فروپاشی رژیم منحوس صهیونیستی، حامی آن یعنی رژیم آمریکا و استکبار جهانی باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار